Chytrý náramek XIAOMI Amazfit COR

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 599 Kč
1 321 Kč bez DPH
Kód: ID311190 Výrobce: XIAOMI
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Chytrý náramek XIAOMI Amazfit COR
Krokoměr Xiaomi Mi Band 2 se stal legendou, některým uživatelům však ke štěstí chyběl barevný displej, který by byl navíc schopen zobrazit i například text SMS zprávy a další informace z mobilního telefonu. Odpovědí je Xiaomi Amazfit COR, který si však stále ponechává to hlavní – elegantní konstrukci, dlouhou výdrž na jedno nabití a všechny důležité fitness funkce. Jedním zařízením tak můžete sledovat svůj každodenní pohyb i spánek a navíc nemusíte kvůli každé notifikaci vytahovat telefon z kapsy. Vše uvidíte na svém zápěstí. Benefitem je voděodolné tělo s certifikací IP68 (5 ATM), které dovolí nejen běžné sprchování, ale i plavání s náramkem na ruce. Oproti fitness náramku Mi Band 2 jsme se dočkali rovněž barevného a dotykového 1,23" displeje, který zobrazí přehledně vše důležité. SMS zprávy, Facebook, e-maily, volání a další důležité zprávy uvidíte hned na svém zápěstí. Oproti konkurenci potěší i skvělá výdrž na jedno nabití, která se blíží dvěma týdnům. Šikovná je rovněž funkce, pomocí které dokážete náramkem najít svůj mobilní telefon, pokud je v dosahu Bluetooth (například pokud jej doma nemůžete najít).
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Xiaomi je soukromá čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Od vydání svého prvního smartphonu v srpnu 2011 získali podíl na trhu v Číně a rozšířili sortiment o širší spektrum spotřební elektroniky.

>> Více informací o výrobci