Činka Kettlebell Steell LIIFEFIT 32kg

Dostupnost: U dodavatele
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  24 měsíců
3 249 Kč
2 685 Kč bez DPH
Kód: ID340208 Prod. číslo: RUL-F-STE-KETT32 EAN: 4891223097597 Výrobce: Lifefit
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Činka Kettlebell Steell LIIFEFIT 32kg
Unikátní jednoruční činka LIFEFIT Kettlebell Steell je jednoručka ve tvaru zvonu s trojúhelníkovým úchopem. Tělo činky je vyrobeno z kvalitního kovového materiálu. Spodní strana je mírně seříznutá pro větší stabilitu při odložení Ketlebel činky. Mezi nejdůležitější cviky patří TGU(turecký vztyk), švih (swing), mrtvý tah, dřep, shyb, nadhoz (clean), tlak (press), trh (snatch). Tato činka je vhodná pro všechny výkonostní i věkové kategorie uživatelů a je určena k rozvoji síly a dynamiky. -kvalitní tělo z kovového materiálu - označení hmotnosti na těle činky - cvičit je možné s jednou činkou nebo párem - hmotnost 32kg - cena za kus
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Značka Lifefit byla uvedena na světový trh v roce 2009 a zaměřuje se na sportovní potřeby pro fitness. Od podobných značek se odlišuje jedinečným designem a velmi příznivým poměrem cena versus kvalita.

>> Více informací o výrobci