Činky molitanové s páskem LIFEFIT PLUS 2x1 kg

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
279 Kč
231 Kč bez DPH
Kód: ID351675 Prod. číslo: RUL-F-CIN-SP02-02 EAN: 4891223129601 Výrobce: Lifefit
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Činky molitanové s páskem LIFEFIT PLUS 2x1 kg
Činky molitanové LIFEFIT PLUS 2 x 1 kg jsou moderním řešení pro aktivní cvičení aerobicu. Činky jsou potaženy vrstvou speciálního jemného molitanu a jsou opatřeny jednoduchými upevňovacími páskami se systémem suchého zipu. Tyto pásky pak umožňují pevné uchycení činky k dlaním během cvičení a celkově je tak cvičení více efektivní. Činky molitanové LIFEFIT PLUS 2 x 1 kg jsou vhodné pro všechny typy aerobních cvičení. - speciální vrstva jemného molitanu pro maximální komfort během cvičení - materiál odolný proti vlhkosti a potu - vyrobeno ze zdravotně nezávadného materiálu - vhodné pro všechny typy aerobních cvičení - hmotnost: 2 x 1 kg - sada obsahuje 2 kusy činek
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Značka Lifefit byla uvedena na světový trh v roce 2009 a zaměřuje se na sportovní potřeby pro fitness. Od podobných značek se odlišuje jedinečným designem a velmi příznivým poměrem cena versus kvalita.

>> Více informací o výrobci