Clingo Game Pad

  • Poslední kusy
Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
126 Kč
105 Kč bez DPH
Kód: ID229977 Prod. číslo: 07020 Výrobce: Clingo by Allsop
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Clingo Game Pad
Clingo univerzální herní držák - značně zvyšuje herní zážitek pro zařízení s polohovým senzorem - design poskytuje lepší ovladatelnost a pohodlí - umožňuje snadný přístup k ovládacím prvkům hry - ideální pro všechny typy her - univerzální - pracuje s jakýmkoliv telefonem či PSP/PS Vita Vlastnosti: - speciální přilnavý povrch na gelové podložce - jedinečná technologie chráněná patentem - bezpečně drží jakýkoli telefon nebo elektronické zařízení - jednoduché nasazení a sundání - lepící, nezanechává žádné zbytky, nepoškodí vaše zařízení - jednoduchá údržba vlhkým hadříkem Clingo - Univerzální upevňovací technika Je to docela jednoduché, opravdu. Clingo podrží Váš telefon, MP3, GSM navigaci či PDA. Nezáleží na tom, zda se jedná o BlackBerry, iPhone, Droid, Samsung, nebo cokoliv jiného. Ať už v autě, v kanceláři, doma nebo kdekoli - Clingo drží ... Každý telefon, kdekoliv. Testování Lepkavost - gelový polštářek testován v extrémním prostředí - 3 300x sundání a nasazení - teplé/studené klimatické testy (od -24C do 105C) - test namočení (9 dnů ponořené v nádobě na vodu) Gelový polštářek - výsledky testu materiálů - bezolovnaté - bez ftalátů - netoxické Rozměry: Výška: 11.4 cm Šířka: 7.1 cm Hloubka: 19.1 cm Váha: 0.12 Kg
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Clingo patří do skupiny americké společnosti Allsop působící v 55 zemích světa. Produkty Clingo představují systém upevňovací techniky pro malé přenosné elektronické přístroje (mobilní telefony, MP3 přehrávače, GSM navigace, atd.), zaměřené především pro použití v autě, kanceláři či doma.

>> Více informací o výrobci