Clingo Universal Podium-univerzální držák na stůl

  • Poslední kusy
Dostupnost: Poslední kus
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
240 Kč
198 Kč bez DPH
Kód: ID061419 Prod. číslo: 07005 EAN: 5099606070055 Výrobce: Clingo by Allsop
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Clingo Universal Podium-univerzální držák na stůl
Je to docela jednoduché, opravdu. Clingo podrží Váš telefon. Nezáleží na tom, zda se jedná o BlackBerry, iPhone, Droid, Samsung, nebo cokoliv jiného. Ať už v autě, v kanceláři, doma nebo kdekoli - Clingo drží ... Každý telefon, kdekoliv. - kloub umožňuje různé úhly pohledu - pevná ocelová základna poskytuje bezkonkurenční stabilitu. - umožňuje snadné hands-free volání, zobrazení textů, e-mailů, filmů a dalších aplikací - skvělé pro použití doma nebo v kanceláři na stole, kuchyňské lince, konferenčním nebo nočním stolkem... - univerzální - jakýkoli telefon, kdekoliv a kdykoliv Výška: 14.6 cm Šířka: 7.6 cm Hloubka: 7.6 cm Váha: 0.3 Kg Clingo - Univerzální upevňovací technika - bezpečně drží jakýkoli telefon nebo elektronické zařízení - jednoduché nasazení a sundání - lepící, nezanechává žádné zbytky - umožňuje bezpečné držení s jednoduchou péčí - rozsáhle testované materiály - patentováno Testování Lepkavost - gelový polštářek testován v extrémním prostředí - 3 300x sundání a nasazení - teplé/studené klimatické testy (od -24C do 105C) - test namočení (9 dnů ponořené v nádobě na vodu) Gelový polštářek - výsledky testu materiálů - bezolovnaté - bez ftalátů - netoxické Více informací naleznete zde: http://www.clingo.com/home-and-office/universal-podium/
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Clingo patří do skupiny americké společnosti Allsop působící v 55 zemích světa. Produkty Clingo představují systém upevňovací techniky pro malé přenosné elektronické přístroje (mobilní telefony, MP3 přehrávače, GSM navigace, atd.), zaměřené především pro použití v autě, kanceláři či doma.

>> Více informací o výrobci