Clingo Universal Tablet Stand - držák na tablet

  • Poslední kusy
Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
635 Kč
524 Kč bez DPH
Kód: ID192714 Prod. číslo: 07014 EAN: 5099606070147 Výrobce: Clingo by Allsop
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Clingo Universal Tablet Stand - držák na tablet
Domov pro váš tablet Univerzální držák na tablet od Clingo™ je ideální pro použití v domácnosti nebo v kanceláři. Umožňuje nabíjení tabletu či synchronizaci s jiným zařízením. Bezpečné a přehledné umístění tabletu - už jej nebudete muset hledat, když někam spěcháte. Skvělé a snadné použití Držák je stylový a díky svému tvaru udrží tablet v takovém úhlu, aby vám poskytl optimální zobrazení. Plný přístup ke všem funkcím tabletu usnadňuje udržení pořádku na stole. Můžete tak pohodlně sledovat filmy, číst či psát emaily, surfovat po Internetu. Snadné hraní her či prohlížení receptů - cokoliv co chcete! Drží všechno a všude Jednoduchý Clingo™ držák udrží jakýkoliv tablet - iPad, Galaxy Tab, Kindle, Xoom, Nook - ať už jste doma, v kanceláři nebo kdekoliv jinde. *rozměry (h x w x d): 13.5 x 10.7 x 12.7cm *hmotnost: cca 800g Shlédněte také video na webových stránkách Clingo™: http://www.clingo.com/home-and-office/universal-wave-tablet-stand/
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Clingo patří do skupiny americké společnosti Allsop působící v 55 zemích světa. Produkty Clingo představují systém upevňovací techniky pro malé přenosné elektronické přístroje (mobilní telefony, MP3 přehrávače, GSM navigace, atd.), zaměřené především pro použití v autě, kanceláři či doma.

>> Více informací o výrobci