CREATIVE MUVO 1C Blluetooth Wireless (green)

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
613 Kč
457 Kč
377 Kč bez DPH
-26%
Kód: ID304075 Prod. číslo: 51MF8251AA003 Výrobce: CREATIVE LABS
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
CREATIVE MUVO 1C Blluetooth Wireless (green)
CREATIVE MUVO 1C je vodovzdorný Bluetooth® reproduktor do dlaně Reproduktor do dlaně Creative MUVO 1c s vodovzdorným vnějším pláštěm vás bude provázet na vašich životních dobrodružstvích s vaší oblíbenou hudbou. Baterie reproduktoru, který se vám vejde do dlaně, má výdrž 6 hodin. Na svých potulkách za zábavou můžete hlasitě přehrávat vaši oblíbenou hudbu. Zapojení reproduktoru MUVO 1c je snadné. K dispozici je bohatá nabídka vstupních zdrojů, včetně připojení Bluetooth. Rovněž můžete bezdrátově propojit dva reproduktory MUVO 1c pro širší a výkonnější stereofonní zvuk. Specifikace: *Rozměry ( V x Š x H): 37 x 93 x 38mm *Kabel USB Délka: 0,6m *Hmotnost 158g *Frekvenční rozsah: 80 Hz - 20 kHz *Výstupní výkon zesilovače: 2 x 4W (stereo) *Typ baterie: Integrovaná Li-ion, 650mAh *Výdrž baterie až 6 hodin *Verze Bluetooth: Bluetooth 4.2 *Profil Bluetooth: -A2DP (bezdrátové stereo prostřednictvím Bluetooth) -AVRCP (dálkové ovládání prostřednictvím Bluetooth) -HFP (profil hands-free) Mobilní/chytrá zařízení í s technologií Bluetooth s podporou A2DP Kompatibilní *PC (systémy Windows XP/Vista/7/8/8.1/10) *Systémy Apple Macintosh vybavené bezdrátovou stereofonní technologií Bluetooth Odkaz na stránky výrobce http://cs.creative.com/p/speakers/creative-muvo-1c
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Creative byla založena v Singapuru v roce 1981 a dnes má regionální zastoupení v USA, Evropě a Asii. Je známá pro své zvukové karty Sound Blaster a určuje směr digitální zábavy s pomocí reproduktorů, sluchátek a přenosných multimediálních zařízení.

>> Více informací o výrobci