CREATIVE Sound Blaster E5

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
5 183 Kč
4 439 Kč
3 669 Kč bez DPH
-14%
Kód: ID243254 Prod. číslo: 70SB159000001 Výrobce: CREATIVE LABS
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
CREATIVE Sound Blaster E5
Digitálně-analogový převodník s vysokým rozlišením s rozhraním USB a přenosný zesilovač pro sluchátka Sound Blaster E5 je digitálně-analogový převodník s vysokým rozlišením s rozhraním USB a vzorkovací frekvencí 24 bitů/192 kHz a přenosný zesilovač pro sluchátka. Zvukový procesor: * SB-Axx1™ Odstup signál/šum: * 120dB (DAC) Možnosti připojení (hlavní): * microUSB * Zvukový vstup: 1x 3,5mm výstup (linkový/mikrofonový/optický vstup) * Výstup pro sluchátka: 2x 3,5mm stereofonní konektor * Zvukový výstup: 1x 3,5mm výstup (linkový/optický výstup) * Nabíjení a přehrávání datového toku zvuku: 1x microUSB, 1x USB typu A (hostitel) Max. kanálový výstup: * Stereo Zvukové technologie: * SBX Pro Studio, CrystalVoice Mikrofon: *Typ mikrofonu: vestavěný mikrofon se snímačem automatické orientace (režim na výšku/na šířku) OBSAH BALENÍ: * Sound Blaster E5 * Strucný návod k použití * Leták s informacemi o záruce * Kabel microUSB * Stojánek na stul * 2 pružné popruhy * Kabel Mini TOSLINK Více na webu výrobce: http://cs.creative.com/p/sound-blaster/sound-blaster-e5
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Creative byla založena v Singapuru v roce 1981 a dnes má regionální zastoupení v USA, Evropě a Asii. Je známá pro své zvukové karty Sound Blaster a určuje směr digitální zábavy s pomocí reproduktorů, sluchátek a přenosných multimediálních zařízení.

>> Více informací o výrobci