Elektrokoloběžka Crussis JDBUG SPORTS - bílá

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
9 990 Kč
8 256 Kč bez DPH
Kód: ID296317 Prod. číslo: ES312-WH Výrobce: CRUSSIS
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Elektrokoloběžka Crussis JDBUG SPORTS - bílá
Cool elektrokoloběžka JDBUG Sport je vhodná pro všechny uživatele na cestu do školy, do práce, na rychlé přemisťování v továrních halách nebo jen tak pro zábavu. Elektrokoloběžka JDBUG Sport Vás povznese zpět do dětských let, ale tak trochu jinak, moderně a elegantně. Elektrokoloběžka JDBUG je určena pro všechny uživatele, kteří požadují maximální výkon za rozumnou cenu, při zachování vysoké kvality jako u elektrokoloběžek CITYBUG. Ovládání je tak jednoduché, že ho zvládne i „malé“ dítě. Elektrokoloběžka se zapíná stiskem tlačítka ve spodní části řídítek. Poté se stačí odrazit a rozjet se. Rychlost se přidává plynovou rukojetí na pravé straně řidítek. Jako brzdu využíváte zadní blatník. Další předností je skladnost, elektrokoloběžka má dvě možnosti složení, první je takzvaně parkovací, kdy dojde k polosložení a elektrokoloběžka samostatně stojí, nebo úplné složení, které slouží pro přepravu třeba v kufru auta, skladování doma, garáži…, nebo pro snadné přenášení. Baterie Li-on 4,4Ah / 36V Brzdy v zadním blatníku Dojezd 40 min. v závislosti na profilu tratě Hmotnost 12,85kg Kola 8" nafukovací Motor 300W Napětí 36V Nosnost 100kg Řízení Plynová rukojeť Rozměry 1008*460*1150 Rychlost 15-17 km/h (při váze 80 Kg) Typ motoru řetězový Umístění motoru v zadní části pod nášlapem
Přední kolo:
 "
Zadní kolo:
 "
Skládací:
Ano
Materiál :
Kompozitní
Nosnost:
100 kg
Hmotnost:
12,85 kg
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

CRUSSIS Electrobikes s.r.o., výrobce koloběžek a jízdních kol (výroba probíhá v České republice), dovozce elektrokol, doplňků a sportovního oblečení, vše pod vlastní registrovanou značkou CRUSSIS.

>> Více informací o výrobci