Čtečka čipových karet Smart Card ID (eObčanka) CRDRU2SM1BK

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
419 Kč
229 Kč
189 Kč bez DPH
-45%

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 222 Kč s DPH
  • 5 ks a více 216 Kč s DPH
  • 10 ks a více 209 Kč s DPH
Kód: ID319883 Prod. číslo: CRDRU2SM1BK EAN: 5412810266272 Výrobce: Nedis
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Čtečka čipových karet Smart Card ID (eObčanka) CRDRU2SM1BK
Stačí jen vložit čipovou kartu do čtečky, která je kompatibilní s širokou řadou čipových karet, a použít ji pro rychlou online identifikaci. Vaše osobní údaje se automaticky objeví na obrazovce, takže je nemusíte zadávat ručně. Můžete také prokázat svoji identitu pro online daňová přiznání a bankovnictví nebo nastavit omezení internetu pro děti. Kromě toho ji můžete použít pro podepisování elektronických dokumentů právně závazným elektronickým podpisem. Vlastnosti • Rychlá identifikace vložením karty do čtečky; osobní údaje se objeví na obrazovce, aniž by musely být zadány ručně • Prokázání identity pro online daňová přiznání a bankovnictví nebo bezpečné omezené surfování po internetu pro děti • Právně závazný elektronický podpis k podepisování elektronických dokumentů Obsah balení 1x čtečka čipových karet disk CD s ovladačem a návodem návod Specifikace produktu Kompatibilita s paměťovými kartami Smart Card (ID) Vstup USB 2.0 Barva Černá Materiál Plast Typ karty Smart Card ID-1 Rozhraní USB 2.0 Vstupní konektor USB A Zástrčka Zástrčka USB Jmenovitý výkon 5 V 0.5 A Operační systém Windows 10 Windows 8 Windows 7 Windows Vista
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Značka Nedis® nabízí kompletní řadu vybraného příslušenství pro elektroniku, samostatné produkty a kompletní chytrá řešení, která dokonale vyhovují potřebám současných spotřebitelů.

>> Více informací o výrobci