CYBER CLEAN "The Original" 160g (Modern Cup) - The High-Tech Cleaning Compound

  • Novinka
Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
349 Kč
249 Kč
206 Kč bez DPH
-29%

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 242 Kč s DPH
  • 5 ks a více 236 Kč s DPH
  • 10 ks a více 229 Kč s DPH
Kód: ID385922 Prod. číslo: 46280 EAN: 7611212462802 Výrobce: CYBER CLEAN
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pavel Marek
Pavel Marek - produktový manažer
CYBER CLEAN "The Original" 160g (Modern Cup) - The High-Tech Cleaning Compound
High-tech čistící hmota pro čištění silně strukturovaných povrchů a prostor, které nelze dosáhnout běžnými čisticími roztoky. Odstraňuje hluboko usazené nečistoty ze všech povrchů bez zanechání zbytků a snižuje zátěž bakterií. Neuvolňuje vlhkost a je proto zvláště vhodný pro čištění citlivých povrchů a elektronických zařízení. Pro hygienu a pohodu! Cyber Clean zajišťuje zdravou hygienu a pohodu v domácnosti a kanceláři! Na základě přírodních složek a mnohokrát opakovaně použitelné! Účinnost CYBER CLEAN® byla testována a potvrzena akreditovanými mezinárodními laboratořemi. Bezpečnostní a aplikační informace: Biocidy používejte opatrně. Před použitím si vždy přečtěte etiketu a informace o produktu
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Produkty společnosti Cyber Clean chrání před škodlivými bakteriemi a podporují zdravé životní prostředí, ať už doma, na pracovišti nebo při cestování. Cyber Clean vědecky prokázal, že odstraňuje bakterie při kontaktu s povrchy a zařízeními.

>> Více informací o výrobci