CYBERCLEAN HomeScreen-Pro Cleaning Solution

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
967 Kč
785 Kč
649 Kč bez DPH
-19%
Kód: ID206061 Prod. číslo: 47059 EAN: 7611212470593 Výrobce: CYBER CLEAN
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pavel Marek
Pavel Marek - produktový manažer
CYBERCLEAN HomeScreen-Pro Cleaning Solution
Perfektní řešení pro elegantní a rychlé čištění vaší televizní obrazovky a dálkového ovladače Součástí balení je jako bonus Cyber Clean® Home & Office Tub 145g Pohlcuje nečistoty a odstraňuje bakterie Ideální pro všechny zařízení a povrchy Nezanechává žádné zbytky Netřít, pouze přimáčknout. Používejte suchou rukou. HomeScreen-Pro čisticí roztok pro obrazovky Přibližně 700 aplikací Opakovaně připevnitelný držák Vysoce absorbční antistatická vlákna Ergonomický a elegantní design Čistí ve všech rozích Jak použít HomeScreen-Pro čistič? Stříkněte jednou nebo dvakrát. Pomocí látky na zadní straně HomeScreen-Pro jemně otřete obrazovku. Tip! Ve většině případů dosáhnete vynikajícího výsledku čištění pouhým přetřením obrazovky pomocí Desk-Pro, bez použití spreje. Použijte čistící tekutinu v případě, že je obrazovka mastná anebo jsou na ní otisky prstů. Bezpečnostní instrukce VAROVÁNÍ! Uchovávejte mimo dosah dětí. Vyhněte se kontaktu s očima a otevřenými ranami. Nevdechujte ani nepolykejte. Přerušte používání a poraďte se s lékařem, pokud se projeví podráždění kůže. Skladujte v pokojové teplotě, chraňte před přímým slunečním světlem. Podívejte se také na další produkty z čistící řady a na Cyber Clean®
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Produkty společnosti Cyber Clean chrání před škodlivými bakteriemi a podporují zdravé životní prostředí, ať už doma, na pracovišti nebo při cestování. Cyber Clean vědecky prokázal, že odstraňuje bakterie při kontaktu s povrchy a zařízeními.

>> Více informací o výrobci