Cyklistická lahev KICKBIKE 25y - černá

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
99,0 Kč
81,8 Kč bez DPH
Kód: ID326196 Výrobce: Kickbike
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Cyklistická lahev KICKBIKE 25y - černá
K 25.narozeninám koloběžkové značky KICKBIKE Vám přinášíme výroční cyklistickou/koloběžkovou láhev. Tyto praktické bidony Vám poslouží při jakémkoliv výletě, případně jako láhev na pití pro Vaše dítě do školy či školky. Nabízíme dvě barevné varianty v tradičních zbarvení koloběžek KICKBIKE - červenobílé kombinace a elegantní černá. Vyrobeno známou firmou cyklistických bidonů, které můžete vídat v profipelotonu TACX. Obsah je 0,7 l.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Od roku 2011 jsme součástí rodiny KICKBIKE. Společně s Hannu Vierikkem úročíme své zkušenosti z jízdy na koloběžce, ladíme detaily současných modelů, chystáme modely budoucí a společně tak posouváme značku KICKBIKE dále. Podnikání v rodině KICKBIKE není jako každé jiné. I přes nástup dalších a dalších koloběžkových výrobců, z nichž dnes již většina kopíruje koncept koloběžky, který Hannu před mnoha lety namaloval na čtverečkovaný papír, vlajka KICKBIKE vlaje klidně dále.  

>> Více informací o výrobci