DiCAPac podvodní pouzdro WP-C1 Pink pro mobilní telefon

  • Poslední kusy
Dostupnost: Posledních 5 kusů
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
422 Kč
399 Kč
330 Kč bez DPH
-5%
Kód: ID218631 Prod. číslo: WP-C1 Pink EAN: 8809176620737 Výrobce: DiCAPac
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pavel Marek
Pavel Marek - produktový manažer
DiCAPac podvodní pouzdro WP-C1 Pink pro mobilní telefon
DiCAPac - patentovaná vodotěsná pouzdra pro digitální fotoaparáty, mobilní telefony a další spotřební elektroniku. DiCAPac obdržel několik mezinárodních ocenění a dodává vodotěsná pouzdra do více než 50 zemí. DiCAPac podvodní pouzdro pro mobilní telefon Vodotěsné podvodní pouzdro použitelné až do 33 stop (10 m), JIS IPX8 Dotyková obrazovka zůstává funkční, můžete hovořit i poslouchat! Super citlivý objektiv pro fotografování přes obal. Ideální pro plavání, surfování, jízdu na kajaku, rybaření, šnorchlování, lyžování a mnoho dalších aktivit Bezpečně chrání proti mlze, vodě, prachu, sněhu a písku Rozměry Š x H: 96x 147 mm Barva: bílá, černá, žlutá, modrá, růžová, zelená Včetně popruhu na krk a příručky Vyrobeno v Korei Upozornění: Před použitím vždy zkontrolujte těsnost obalu. Dodavatel nenese odpovědnost za případné poškození vloženého přístroje.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost DiCAPac byla založena v roce 2005 a je předním výrobcem vodotěsných pouzder pro digitální zařízení. Od té doby společnost DiCAPac představila různé vysoce kvalitní vodotěsné pouzdra pro digitální fotoaparáty, videokamery, mobilní telefony, tablet PC, DSLR a SLR fotoaparáty.

>> Více informací o výrobci