DiCAPac podvodní pouzdro WP-C20i Green pro mobilní telefony

  • Poslední kusy
Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
362 Kč
328 Kč
271 Kč bez DPH
-9%
Kód: ID218694 Prod. číslo: WP-C20i Green EAN: 8809176621130 Výrobce: DiCAPac
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pavel Marek
Pavel Marek - produktový manažer
DiCAPac podvodní pouzdro WP-C20i Green pro mobilní telefony
DiCAPac - patentovaná vodotěsná pouzdra pro digitální fotoaparáty, mobilní telefony a další spotřební elektroniku. DiCAPac obdržel několik mezinárodních ocenění a dodává vodotěsná pouzdra do více než 50 zemí. DiCAPac podvodní pouzdro WP-C20i pro mobilní telefony Vodotěsné podvodní pouzdro použitelné až do 33 stop (3M), JIS IPX8 Dotyková obrazovka a všechny funkce telefonů je možné používat přes pouzdro. Super citlivý objektiv Ideální pro plavání, surfování, jízdu na kajaku, rybaření, šnorchlování, lyžování a mnoho dalších aktivit Bezpečně chrání proti mlze, vodě, prachu, sněhu a písku Rozměry Š x H: 105x 165 mm Barva: bílá, černá, žlutá, modrá, růžová, zelená Včetně popruhu na krk Made in Korea Upozornění: Před použitím vždy zkontrolujte těsnost obalu. Dodavatel nenese odpovědnost za případné poškození vloženého přístroje.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost DiCAPac byla založena v roce 2005 a je předním výrobcem vodotěsných pouzder pro digitální zařízení. Od té doby společnost DiCAPac představila různé vysoce kvalitní vodotěsné pouzdra pro digitální fotoaparáty, videokamery, mobilní telefony, tablet PC, DSLR a SLR fotoaparáty.

>> Více informací o výrobci