Dvojbrašna NISTLER na rám koloběžky Kickbike - červená

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 250 Kč
1 033 Kč bez DPH
Kód: ID326191 Výrobce: Kickbike
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Dvojbrašna NISTLER na rám koloběžky Kickbike - červená
Od jara 2010, kdy jsme začali do ČR dovážet koloběžky KICKBIKE spolupracujeme s Ilonou a Josefem Nistlerovými, kteří milují koloběžky. Staví je, prodávají, tuní. K tomu paní Ilona, jako velice zručná návrhářka, šije namíru plno brašen, brašniček, vaků a plno věcí, na které si jen člověk vzpomene. Požádali jsme ji a ona nám vyšla vstříc a vymyslela a namíru koloběžkám KICKBIKE ušila i soubor brašen. Tato je určena na rámovou trubku koloběžek KICKBIKE, takže ji lze použít na všechny hliníkové modely (krom skládacího CliXu). Brašna je vyrobena z kortexinu 600D/600D/PVC s HF úpravou a má na sobě i reflexní prvky. K rámové trubce ji připevníte pásky se suchým zipem. Dvojbrašna se skládá ze dvou brašen a každá z nich nabízí dvě kapsy se zipem, do kterých můžete uložit věci na denní výlet. K dispozici v černém a červeném barevném provedení
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Od roku 2011 jsme součástí rodiny KICKBIKE. Společně s Hannu Vierikkem úročíme své zkušenosti z jízdy na koloběžce, ladíme detaily současných modelů, chystáme modely budoucí a společně tak posouváme značku KICKBIKE dále. Podnikání v rodině KICKBIKE není jako každé jiné. I přes nástup dalších a dalších koloběžkových výrobců, z nichž dnes již většina kopíruje koncept koloběžky, který Hannu před mnoha lety namaloval na čtverečkovaný papír, vlajka KICKBIKE vlaje klidně dále.  

>> Více informací o výrobci