Elektrokoloběžka BLUETOUCH BT350 stříbrná - verze 2021

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
19 989 Kč
16 520 Kč bez DPH
Kód: ID364065 Výrobce: BlueTouch
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Elektrokoloběžka BLUETOUCH BT350 stříbrná - verze 2021
Praktická elektrická koloběžka vhodná na každodenní cestování po městě. Díky své subtilní konstrukci a mechanismu rychlého složení ji můžete během pár sekund sklopit a pohodlně převážet v MHD, nebo schovat do kufru auta. Elegantní koloběžka mile překvapí špičkovou LG lithiovou baterií, která zvládne ujet vzdálenost 60 km na jedno nabití baterie. Jízdní komfort navíc zaručuje nastavitelný tempomat udržující stálou rychlost a kvalitně podsvícený multifunkční displej čitelný i za snížené viditelnosti. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI Elektrická koloběžka o výkonu 350 W a dojezdu až 60 km Lehká konstrukce – celková hmotnost včetně baterie je 18,5 kg 36V výkonná Li-Ion baterie s bezkonkurenční kapacitou 20,8 Ah Rychlost až 35 km/h Odpružení předního kola Nosnost až 120 kg Kola velikosti 8“ – vpředu nafukovací, vzadu bezdušová LED světlomety vpředu i vzadu Kvalitní brzdy, na které se můžete spolehnout Nastavitelná výška řídítek Tempomat Vysoký stupeň ochrany proti vodě a prachu – IPS65 KOMFORT A BEZPEČÍ Malá, skladná koloběžka s překvapivým výkonem. Kvalitní odpružení předního nafukovacího kola vám při jízdě dodá potřebné pohodlí. Zadní beztlaké kolo odolá všem nástrahám a vydrží i ostřejší brždění při jízdě z kopce. Koloběžka hravě zvládá i 15-ti stupňové stoupání. Požitek z jízdy umocní tempomat pro nastavení konstantní rychlosti zabudovaný v řídítkách. Koloběžka disponuje také USB portem pro nabíjení smartphonu či tabletu. Výroba koloběžky splňuje certifikaci kvality dle ISO 9001:2008. ZNAČKOVÁ BATERIE JE ZÁKLAD E-koloběžka je vybavena super výkonnou 36V lithiovou baterií značky LG s kapacitou 20,8 Ah, díky které se můžete spolehnout na garantovanou dlouhou dojezdovou vzdálenost, a navíc i téměř po celou dobu stejný výkon až do úplného vybití baterie. Baterie je dimenzovaná na 800 jednotlivých dobití. LG baterie je také elektronicky chráněna proti přebití a podbití. E-koloběžka disponuje třemi nastavitelnými rychlostními stupni. Při nejvyšším stupni dosahuje rychlosti až 35 km/h.
Max rychlost:
35
Výkon motoru:
350 W
Dojezd:
60 km
Velikost kol:
8 "
Kapacita baterie:
20,8 Ah
Nosnost:
120 kg
Hmotnost:
18,5 kg
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Jsou technologickou společností, která funguje na českém trhu už osmým rokem. Zabývají se digitálními technologiemi a vývojem elektronických komponentů pro obchodní společnosti. Májí vlastní pobočky v Číně a Hongkongu a dohlíží tak přímo na místě na kvalitu výroby.

>> Více informací o výrobci