Elektrokoloběžka BLUETOUCH BT500 černá - verze 2021

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
28 990 Kč
23 959 Kč bez DPH
Kód: ID331177 Prod. číslo: BT500B EAN: 8594161626510 Výrobce: BlueTouch
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Elektrokoloběžka BLUETOUCH BT500 černá - verze 2021
Výkonná sportovní elektrokoloběžka s bezkonkurenčním dojezdem až 60 km na jedno nabití bez potíží zvládne i mírně zvlněný terén. Špičková 48V lithiová LG baterie udrží stabilní výkon až do úplného vybití. Lehká, ale pevná konstrukce z leteckého hliníku, široká pohodlná řídítka a odpružení zaručí maximální komfort cestování. Součástí je tempomat a kvalitní přední i zadní kotoučové brzdy, na které se můžete spolehnout i při ostřejších jízdních manévrech. Elektrická koloběžka o výkonu 500 W a dojezdu až 60 km Odolná konstrukce z leteckého hliníku Celková hmotnost včetně značkové baterie je 24 kg. Výkonná 48V Li-Ion baterie LG s bezkonkurenční kapacitou 21 Ah Nosnost až 120 kg Nafukovací pneumatiky velikosti 10" vhodné i pro nezpevněné komunikace Odpružení předního kola Široká stabilní řídítka s nastavitelnou výškou LED světlomety vpředu i vzadu osazené čočkou a po stranách efektní modré LED podsvícení pro větší viditelnost Kvalitní přední i zadní kotoučové brzdy Bezpečnostní zámek na řídítkách KOMFORT A BEZPEČÍ NA PRVNÍM MÍSTĚ Skladná koloběžka se špičkovým a stabilním výkonem. Nafukovací kola zaručí jízdní komfort. Koloběžka disponuje USB portem pro nabíjení smartphonu či tabletu. Rám koloběžky je vyroben z leteckého hliníku s vynikajícími vlastnostmi. Požitek z jízdy umocní tempomat zabudovaný v řídítkách. Koloběžka hravě zvládá 15-ti stupňové stoupání. Konstrukce koloběžky je navržena tak, abyste koloběžku složili během několika vteřin. Nová e-koloběžka BT500 má vylepšený a ještě bezpečnější skládací mechanismus. VÝKONNÝ MOTOR, KVALITNÍ BATERIE, DOJEZD AŽ 60 KM Koloběžka je vybavena super výkonnou kvalitní lithiovou baterií značky LG, která garantuje dlouhou dojezdovou vzdálenost a stejný výkon až do úplného vybití baterie. Baterie je dimenzovaná na 800 jednotlivých dobití a je elektronicky chráněna proti přebití a podbití. Koloběžka disponuje třemi nastavitelnými rychlostními stupni. Při nejvyšším stupni dosahuje rychlosti až 45 km/h. Vysoký stupeň krytí - IPS 65
Max rychlost:
45
Výkon motoru:
500 W
Dojezd:
60 km
Velikost kol:
10 "
Kapacita baterie:
21 Ah
Nosnost:
120 kg
Hmotnost:
24 kg
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Jsou technologickou společností, která funguje na českém trhu už osmým rokem. Zabývají se digitálními technologiemi a vývojem elektronických komponentů pro obchodní společnosti. Májí vlastní pobočky v Číně a Hongkongu a dohlíží tak přímo na místě na kvalitu výroby.

>> Více informací o výrobci