Elektrokoloběžka BLUETOUCH BT800 - verze 2021

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
33 989 Kč
28 090 Kč bez DPH
Kód: ID331510 Prod. číslo: BT800 Výrobce: BlueTouch
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Elektrokoloběžka BLUETOUCH BT800 - verze 2021
Představujeme vám novou královnu mezi elektrickými koloběžkami. Elegantní e-koloběžka BLUETOUCH BT800 ve stříbrné barvě s vysokým výkonem 800 W vás nadchne. Silná 60V lithiová LG baterie s extrémně vysokou kapacitou 24 Ah umožňuje spolehlivě ujet až 60 km na jedno nabití. Díky 10-ti palcovým nafukovacím pneumatikám a kvalitnímu odpružení předního i zadního kola pohodlně zdoláte všechny terénní nerovnosti i 15stupňové stoupání. Komfort vašim elektro jízdám poskytne tempomat, přehledný podsvícený displej s intuitivním ovládáním. Jezdit můžete i za snížené viditelnosti, e-koloběžka je osazena předními LED světlomety a zadním 3D reflektorem a postranními světly. Elektrická koloběžka o výkonu 800 W a dojezdu až 60 km Stylový vzhled – stříbrný rám s černými detaily Celková hmotnost včetně baterie je 26 kg Výkonná 60V LG Li-Ion baterie s bezkonkurenční kapacitou 24 Ah Nosnost až 120 kg Nafukovací odpružená kola velikosti 10“ LED světlomety, zadní 3D reflektor, postranní světla, Modré LED podsvícení Kvalitní přední a zadní diskové brzdy, na které se můžete spolehnout Tempomat Bezpečnostní zámek na řídítkách Inovovaný bezpečný sklopný mechanismus Nastavitelná výška řídítek Přehledný podsvícený displej Vysoký stupeň ochrany proti vodě a prachu: IPS65 KOMFORT NADE VŠE BT800 je elektrokoloběžka se špičkovým a stabilním výkonem. Kvalitní odpružení a nafukovací kola vám při jízdě dodají potřebné pohodlí. Koloběžka disponuje USB portem pro nabíjení smartphonu či tabletu. Rám koloběžky je vyroben z leteckého hliníku s vynikajícími pevnostními vlastnostmi. Požitek z jízdy umocní i tempomat pro nastavení konstantní rychlosti zabudovaný v řídítkách a hydraulické odpružení. Koloběžka hravě zvládá 15-ti stupňové stoupání. Konstrukce je navržena tak, že e-koloběžku složíte velmi snadno již během několika vteřin. Nově je elektrokoloběžka osazena vylepšeným sklopným mechanismem, který je dvakrát bezpečnější a pohodlně se ovládá. Výroba koloběžky splňuje certifikaci kvality dle ISO 9001:2008. SILNÝ MOTOR A ZNAČKOVÁ BATERIE JE ZÁKLAD DLOUHÉHO DOJEZDU E-koloběžka je vybavena kvalitní a výkonnou lithiovou baterií značky LG, díky které se můžete spolehnout na dlouhou dojezdovou vzdálenost, a navíc téměř po celou dobu stejný výkon až do úplného vybití baterie. Baterie je dimenzovaná na 800 jednotlivých dobití. LG baterie je také elektronicky chráněna proti přebití a podbití. Koloběžka disponuje třemi nastavitelnými rychlostními stupni. Při nejvyšším stupni dosahuje rychlosti až 50 km/h.
Max rychlost:
50
Výkon motoru:
800 W
Dojezd:
60 km
Velikost kol:
10 "
Kapacita baterie:
24 Ah
Nosnost:
120 kg
Hmotnost:
26 kg
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Jsou technologickou společností, která funguje na českém trhu už osmým rokem. Zabývají se digitálními technologiemi a vývojem elektronických komponentů pro obchodní společnosti. Májí vlastní pobočky v Číně a Hongkongu a dohlíží tak přímo na místě na kvalitu výroby.

>> Více informací o výrobci