Elektrosada CRUSSIS pro 28" kolo, V-brzdy, nosičová baterie včetně nosiče

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
14 989 Kč
12 388 Kč bez DPH
Kód: ID300565 Prod. číslo: .KIT-007 Výrobce: CRUSSIS
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Elektrosada CRUSSIS pro 28" kolo, V-brzdy, nosičová baterie včetně nosiče
Elektrosada pro 28" jízdní kolo s V-brzdami/mecha­nickými diskovými, nosičová baterie Se sadou CRUSSIS uděláte ze svého oblíbeného jízdního kola elektrokolo jednoduše a velmi efektivně. Už žádný kopec Vás neodradí od pravidelného pohybu v přírodě společně s Vašimi přáteli. Vaše dojíždění do práce bude rychlejší a bez zapocení. A jízda na kole s elektrickým pohonem je také ideální pro spalování tuků a udržení zdravého životního stylu. ZADNÍ MOTOR BAFANG 250W Lehký elektromotor 36V/250W, kterému sekunduje špičková řídící jednotka doplněná o velice citlivý snímač rychlosti integrovaný do motoru (takže odpadá montáž). Funkce elektrokola ovládáte na velkém a přehledném LCD displeji umístěného na řidítkách. Lze namontovat i akcelerační páč­ku. Dvojité ráfky CRUSSIS: – kola jsou zaplétána a centrována v ČR – používáme pouze kvalitní české dráty z nerez oceli (černěné) tloušťky 2,3 mm – výplety jsou od nás před odesláním vycentrované* – sady balíme do zesíleného kartonu a polystyrenové ochrany pro bezpečnou přepravu zboží k Vám * výplet je nutné po několika km jízdy zkontrolovat a drobně dotáhnout, vždy si ještě trochu sedne Technické parametry: Motor: BAFANG 250W (určeno pro šroubovací vícekolo) Baterie: 13Ah Samsung Magnety: 20 magnetů / 18 slotů / 20 pólů Točivý moment: 20 Nm Výkon: 250 W Napětí: 36 V Průměr: 145 mm Hmotnost: 2,7 Kg Barva: černá Převodovka: ano – planetová Volnoběžka: ano (motor neklade při jízdě bez elektropohonu žádný odpor) LCD displej Součástí motoru je multifunkčním LCD displej s 5 režimy asistence + režim bez asistence ukazatel stavu baterie, podsvícení displeje, funkce cyklopočítače (aktuální a průměrná rychlost, ujetá vzdálenost výlet / celkově, čas jízdy), + rozšířené personální nastavení Obsah balení: elektromotor 36V/250W vypletený v požadovaném ráfku baterie 13Ah Samsung LCD displej PAS senzor s magnetickým kotoučkem kabeláž + spirálová ochrana kabeláže držák baterie nabíječka baterie instalační materiál (pojistní plát, pojistní díly k rámu, pojistné matice M33, šrouby) Sada je kompletní a pro její zprovoznění není nutné cokoliv dokupovat.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

CRUSSIS Electrobikes s.r.o., výrobce koloběžek a jízdních kol (výroba probíhá v České republice), dovozce elektrokol, doplňků a sportovního oblečení, vše pod vlastní registrovanou značkou CRUSSIS.

>> Více informací o výrobci