Elektrosada CRUSSIS se středovým motorem, diskové brzdy, rámová baterie

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
25 490 Kč
21 066 Kč bez DPH
Kód: ID300567 Prod. číslo: .KIT-009 Výrobce: CRUSSIS
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Elektrosada CRUSSIS se středovým motorem, diskové brzdy, rámová baterie
Elektrosada se středovým motorem pro jízdní kolo s hydraulickými diskovými brzdami, rámová baterie STŘEDOVÝ MOTOR BAFANG 250W Středový pohon elektrokola nabízí vysoký výkon a výborné jízdní vlastnosti pro sportovní i rekreační elektro-cyklistiku. Instalace středového motoru je velmi jednoduchá a rychlá. Motor se instaluje do rámu místo šlapacího středu a díky svému umístění je elektrokolo ideálně vyvážené a těžiště je posazené velmi nízko, což má pozitivní vliv na jízdní vlastnosti. S motorem je dodáván převodník o velikosti 46 zubů. Z motoru jsou vyvedeny kabely s vodotěsnými konektory pro připojení snímače rychlosti, baterie, displeje a brzdových pák. Důležité instrukce pro montáž motoru: Pro úspěšnou montáž středového motoru na rám jízdního kola je důležité, aby byl v oblasti šlapacího středu dostatek prostoru pro samotný motor a to především směrem k zadní stavbě rámu. Středový motor vyžaduje volný prostor ve vzdálenosti X=47 mm od osy šlapacího středu na úrovni hrany středové mufny. Motor je možné instalovat na středovou mufnu o šíři Y=68–73 mm Zadní stavba u některých rámů je příliš vychýlená do strany a tělo motoru se o ni opře dříve, než o středovou mufnu. V takovém případě je třeba trubku zadní stavby deformovat tak, aby se motor opřel o hranu středové mufny. Technické parametry: Baterie: 13Ah Samsung Výkon: 250W (max. 500W) Točivý moment (síla) 50 Nm Dojezd: až 120 km LCD displej: Součástí motoru je multifunkčním LCD displej s 5 režimy asistence + režim bez asistence ukazatel stavu baterie, podsvícení displeje, funkce cyklopočítače (aktuální a průměrná rychlost, ujetá vzdálenost výlet / celkově, čas jízdy), + rozšířené personální nastavení Snímač rychlosti Nastavitelný snímač rychlosti je určený pro montáž na zadní rámovou stavbu. Obsah balení: středový motor baterie 13Ah Samsung převodník 42 zubů s krytem pravá a levá klika + šrouby displej brzdové páky snímač rychlosti magnet kabeláž + spirálová ochrana kabeláže držák baterie nabíječku baterie instalační materiál (pojistní plát, pojistní díly k rámu, pojistné matice M33, šrouby) Sada je kompletní a pro její zprovoznění není nutné cokoliv dokupovat.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

CRUSSIS Electrobikes s.r.o., výrobce koloběžek a jízdních kol (výroba probíhá v České republice), dovozce elektrokol, doplňků a sportovního oblečení, vše pod vlastní registrovanou značkou CRUSSIS.

>> Více informací o výrobci