Ergonomická lopata Tornadica

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
699 Kč
578 Kč bez DPH
Kód: ID326374 Prod. číslo: 110030803 Výrobce: Tornadica
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Ergonomická lopata Tornadica
Buďte rychlejší a efektivnější s ergonomickou lopatou 2v1 Tornadica. S lopatou zastanete práci okolo domu i na zahradě v jakékoliv sezóně. Díky ergonomickému designu budete pracovat bez námahy a bez bolesti pohybového aparátu. Sada obsahuje 2 nástavce - 1 plastový nástavec na odhazování sněhu a 1 kovový nástavec pro těžké práce na zahradě.

tornadica

Odklízení sněhu i práce na zahradě v pohodlí


S touto ergonomickou lopatou 2 v 1 snadno odklidíte sníh před vaším domem i zastanete podzimní a jarní práce na zahradě. Normálně jsou tyto práce časově náročné a často způsobují bolest pohybového aparátu. Tomu se ubráníte použitím lopaty Tornadica, která je navržena tak, aby vyhovovala těžké práci i vašim zádům.

Její tajemství - jedinečný ergonomický design


Díky svému osobitému ergonomickému designu lopaty můžete pracovat v přímém směru bez ohýbání se. Hmotnost nákladu je na lopatě rovnoměrně rozložena, aby pro vás byla práce co nejlehčí a nejpohodlnější. Plastové hřídele jsou instalovány ve dvou směrech. Zvedání těžkého nákladu vám výrazně usnadní dvě madla a prohnutá tvarovaná násada.

tornadica

Lopata 2 v 1 vám ušetří místo i peníze


Ušetřete místo v zahradním domku i peníze – v sadě získáte k 1 násadě 2 lopaty. Plastový nástavec je vyroben z vysoce kvalitního plastu se zesíleným hliníkovým okrajem a ideální pro odstraňování sněhu. Kovový nástavec je vyroben z oceli a je vhodný pro těžké práce, jako je kopání na zahradě. Ergonomická lopata Tornadica nabízí inovativní spínací systém, což vám umožní bezproblémové vyměňování nástavců.


tornadica

Specifikace:

Rozměry plastové lopaty: 40 x 41,5 cm
Rozměry kovové lopaty: 23 x 27 cm
Hmotnost: 2,1 kg


Obsah balení:


1x ocelová trubka
2x rukojeť
1x ocelový nástavec
1x plastový nástavec
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení