Filament PM 1.75 PLA+ 1kg Army edice "Desert Beige"

  • Poslední kusy
Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
659 Kč
593 Kč
490 Kč bez DPH
-10%
Kód: ID372975 EAN: 8594185642565 Výrobce: Plasty Mladeč
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Filament PM 1.75 PLA+ 1kg Army edice "Desert Beige"
Speciální Army edice materiálu PLA+ obsahuje 4 nové matné barvy Ranger Gray, Dusty Brown, Desert Beige, Woodland Green. Filamenty se hodí pro tisk různých druhů vojenské techniky, jako jsou modely vojáčků, tanky, jeepy, bunkry nebo makety zbraní. Tiskový materiál najde využití i v tisku doplňků pro airsoft, camping nebo survival. S využitím multimateriálového tisku můžete tisknout i modely v maskáčových vzorech. Kromě tisk 3D modelů s army tématikou najdou tyto filamenty v kombinaci například s naší pastelovou edicí využití i pro tisk modelů na výzdobu domácnosti. PLA+ (polylactic acid) - vylepšené tiskové vlastnosti oproti standardnímu PLA: nižší tisková teplota 195 °C, díky níž je vhodný pro přemostění a tisk převisů vyšší přilnavost vrstev a rázová houževnatost - tzn. že vytištěný objekt je při namáhání flexibilnější vyšší viskozita = neucpává trysku materiál lépe snáší nedostatečné chlazení tiskárny v teplém prostředí (například v letních měsících), právě kvůli použitým nižším teplotám tisku a vyšší viskozitě je vhodný pro 3D pera, opět kvůli nižším teplotám má lákavý matný povrch je nabízen v nové Army edici, klasice Black&White a v moderní Pastelové edici podívej se na naše video o materiálu PLA+ TISKOVÉ NASTAVENÍ Tryska: 190 - 210 °C Vyhř. podložka: 60 °C VÝHODY: nižší tisková teplota 195 °C vyšší soudržnost ve vrstvách vyšší houževnatost vyšší viskozita lépe snáší nedostatečné chlazení tiskárny v teplém prostředí vhodný pro 3D pera lákavý matný vzhled NEVÝHODY: křehkost nízká teplotní odolnost obtížnější post-processing
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Provoz Plasty Mladeč Zemědělského družstva Haňovice se zabývá výrobou plastových technických profilů a také tiskových strun do 3D tiskáren světového formátu. 

>> Více informací o výrobci