Filament PM 1.75 TPE88 RubberJet Flex 0,5kg modrá

  • Poslední kusy
Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
859 Kč
773 Kč
639 Kč bez DPH
-10%
Kód: ID377379 EAN: 8594185640967 Výrobce: Plasty Mladeč
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Filament PM 1.75 TPE88 RubberJet Flex 0,5kg modrá
TPE 88A (thermoplastic elastomer)Tento materiál je měkký a pružný. Je podobný "gumě". Má vyšší pružnost a je odolný proti oděru. Dostupný ve dvou různých variantách, které udávají míru elastičnosti: TPE 32 (tvrdší) a TPE 88 (měkčí). Vysoce odolný, tlumí vibrace. TPE 88 RUBBERJet (thermoplastic elastomer) - materiál na bázi polyolefinu - velmi flexibilní materiál podobný gumě - označení vstupního materiálu 88A shore 72.5A / 16D (protokol o zkoušce) - skvěle tlumí vibrace - vysoce odolný vůči tlaku, nárazu, chemikáliím a vodě - matný vzhled - hladký nelepivý povrch příjemný na dotek - výborně tisknutelný - velmi oblíbený materiál, který by rozhodně neměl chybět žádnému makerovi - využití tohoto materiálu je velmi široké a je jenom na Vás a Vaší kreativitě, jak dobře využijete tento speciální filament - je vhodný například pro tisk klíčenek, obalů pro mobilní telefony, pneumatik pro RC auta a případně dalších dílů, které jsou konstruovány, tak aby absorbovaly nárazy - podívej se na naše video o materiálu RUBBERJet TISKOVÉ NASTAVENÍ Tryska: 210 - 230 °C Vyhř. podložka: 0 rychlost tisku: 10 - 20 mm/s pro lepší přilnavost doporučujeme tisk na běžné kancelářské PP pásce VÝHODY: snadný tisk neucpává trysku flexibilita tištěných objektů skvěle tlumí vibrace vysoce odolný vůči tlaku, nárazu, chemikáliím a vodě přilnavost vrstev omyvatelnost skvělé mechanické vlastnosti - pevnost v tahu, odolnost proti oděru NEVÝHODY: horší přilnavost k podložce problémový tisk na tiskárnách s bowdenovým extruderem
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Provoz Plasty Mladeč Zemědělského družstva Haňovice se zabývá výrobou plastových technických profilů a také tiskových strun do 3D tiskáren světového formátu. 

>> Více informací o výrobci