Fitness náramek XIAOMI MIBAND 2 black

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
790 Kč
699 Kč
578 Kč bez DPH
-12%
Kód: ID302235 EAN: 6954176827524 Výrobce: XIAOMI
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Fitness náramek XIAOMI MIBAND 2 black
Všechny milovníky sportu nadchne nová generace fitness náramku Xiaomi Mi Band 2 s krokoměrem, který vás spolehlivě informuje o každém vašem kroku. Xiaomi Mi Band 2 vydrží na jedno až 20 dní. Zařízení zajistí také detailní statistiku fází spánku. Objednejte si Xiaomi MiBand 2 ještě dnes a zažijte radost z každého pohybu. Proč zrovna Mi Band 2? Pokud chcete mít svůj spánek pod kontrolou, bude se vám hodit funkce hlídače spánku. Budete tak s přesností vědět, jestli spíte dobře a jak se vás střídají fáze spánku. Náramek má v sobě totiž zabudovaný monitor spánku, díky kterému budete mít všechny informace o jeho kvalitě. Základní specifikace: Hmotnost: 90 g Hloubka : 15,7 mm Šířka: 40,3 mm Výška: 10,5 mm kompatibilní s iOS 7 a vyšší a Android 4.4 baterie s kapacitou 70 mAh Bluetooth voděodolnost Jaké jsou výhody náramku MiBAND 2? Jednou z hlavních výhod (kromě spánkového monitoringu) je OLED displej (technologie OLED zaručuje skvělou čitelnost displeje, ale zároveň spoří baterii), díky kterému budete mít pod kontrolou jak počet kroků, tak srdeční tep (obsahuje senzor srdeční frekvence). Samozřejmě se z náramku dozvíte, kolik je hodin a protože má MiBand 2 v sobě zabudovaný vibrační motorek, tak ho můžete používat dokonce i jako budík. Co se týká výdrže baterie s kapacitou 70 mAh, fitness náramek MiBAND vydrží až 20 dní na jedno nabití. Náramek můžete nabíjet pomocí powerbanky (USB vstup). Pro koho je náramek MiBAND 2 určen? Pro uživatele, kteří se o sebe starají, a zajímá je, jakým způsobem je možné zlepšit svůj životní styl. Spánek a pohyb jsou totiž jedny z nejdůležitějších součástí zdravého životního stylu. To, že Vám náramek bude notifikovat příchozí hovory, SMS nebo měřit tep, už je jen příjemným bonusem. Čím vás náramek Mi Band 2 dostane? Kromě již zmiňovaného OLED displeje a taky extrémní výdrže baterie je to rozhodně nový, přesnější krokoměr a taky funkce, která vás nenechá dlouho sedět. Představte si, že kdykoliv, když se delší dobu nehýbete, náramek to pozná, rozvibruje se a připomene vám tak, že je čas se jít třeba proběhnout nebo projít. Taky vám náramek vypočítá spálené kalorie, takže budete mít pořád přehled. AKCE DO VYPRODÁNÍ. Barevná kombinace je dle skladových zásob. Do poznámky uveďte zda máte zájem o modrou či růžovou barvu.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Xiaomi je soukromá čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Od vydání svého prvního smartphonu v srpnu 2011 získali podíl na trhu v Číně a rozšířili sortiment o širší spektrum spotřební elektroniky.

>> Více informací o výrobci