Gril CATTARA TARANTO na dřevěné uhlí kotlový 55cm

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 872 Kč
1 547 Kč bez DPH
Kód: ID334653 EAN: 8591686130294 Výrobce: Cattara
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Gril CATTARA TARANTO na dřevěné uhlí kotlový 55cm
Gril CATTARA TARANTO na dřevěné uhlí kotlový 55cm
Moderní gril TARANTO pro zahrady a terasy. Konstrukce je vyrobena z kvalitního ocelového plechu se smaltovanou povrchovou úpravou. Madla jsou z odolného plastu a mají dostatečný prostor pro úchop. Mobilitu zajištují tři kovové nohy, doplněné o zpevňující rám ve spodní časti. Navíc je gril vybaven kolečky z plastu, která zaručují dostatečnou pohyblivost. Gril je vybaven regulovatelnou ventilací a vysouvacím popelníkem. Víko grilu je zcela odnímatelné, opatřené teploměrem a z vnitřní strany hákem pro zavěšení. Gril je dále opatřen roštem z chromované oceli pro samotnou tepelnou přípravu Vašich pochutin.

Technické parametry:

- grilovací prostor: o 55 cm
- grilovací výška: 72 cm
- rozměry grilu: 96 x 66 x 58 cm
- 2x kolečka
- povrchová úprava: smaltování
- rošt: chromovaná ocel

K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Jsme parta nadšenců do kempování, rybaření, a hlavně do přírody. Jednoho dne jsme se rozhodli, že český trh obohatíme o novou značku. Když se do něčeho pustíme, tak to dotáhneme do konce. A tak na náš trh přinášíme zcela novou řadu kempingových a outdoorových výrobků, které se výtečně hodí pro širokou škálu volnočasových aktivit. Značka nese jméno Cattara a založili jsme ji v roce 2016.

>> Více informací o výrobci