Gril zahradní plynový CATTARA "PARTY POINT" pojízdný - "FLAME TAMER"

Dostupnost: U dodavatele
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  24 měsíců
3 691 Kč
3 051 Kč bez DPH
Kód: ID334577 EAN: 8591686770117 Výrobce: Cattara
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Gril zahradní plynový  CATTARA "PARTY POINT" pojízdný - "FLAME TAMER"
Gril zahradní plynový CATTARA "PARTY POINT" pojízdný - "FLAME TAMER"
Plynový zahradní gril se systémem Flame Tamer - nevyžaduje lávové kameny. Dvojitý hlavní nerezový hořák s piezo zapalováním a plynulou regulací. Gril je pojízdný (2 kolečka), je vybaven sklopným víkem a odkládacími poličkami na obou stranách. Součástí je i spojovací hadice k plynové lahvi a redukční ventil. Díky sklopným bočním poličkám se gril snadno skladuje. Systém Flame Tamer - přímo nad hořáky je umístěn kovový profil, který zabraňuje skapávání tuku mezi plameny a jeho vzplanutí. Zároveň zabraňuje přímému ohřevu mřížky plameny hořáku pouze v jeho místě, čímž dochází k výrazně rovnoměrnějšímu vyhřívání celé grilovací mřížky. Případný tuk skapávající z grilovaného masa stéká po stěnách grilu do odkapávací misky ve spodní části grilu.

Technické parametry:

- hlavní hořák: 2x
- sklopné víko: ano
- pojízdný: ano (2 kolečka)
- sklopné poličky: ano
- piezo zapalování: ano
- grilovací prostor: 48,5 x 37,5 cm
- výška roštu (od země): 86 cm
- velikost grilu cca: 98 x 51 x 102 cm
- celkový výkon: 5,5 kW/hod
- barva: černo-stříbrná


K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Jsme parta nadšenců do kempování, rybaření, a hlavně do přírody. Jednoho dne jsme se rozhodli, že český trh obohatíme o novou značku. Když se do něčeho pustíme, tak to dotáhneme do konce. A tak na náš trh přinášíme zcela novou řadu kempingových a outdoorových výrobků, které se výtečně hodí pro širokou škálu volnočasových aktivit. Značka nese jméno Cattara a založili jsme ji v roce 2016.

>> Více informací o výrobci