Grilovací nářadí sada 7ks + zástěra

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
449 Kč
371 Kč bez DPH
Kód: ID377370 EAN: 8591686131079 Výrobce: Cattara
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Grilovací nářadí sada 7ks + zástěra
Sada nářadí a zástěry pro grilování, skládající se ze zástěry opatřené kapsami a slánkou, s pepřenkou, rukavicí a klasickými nástroji jako obracečka, vidlička a kleště. Kleště jsou opatřeny zoubkováním pro jisté uchycení mastných pokrmů a mají délku 40 cm. Dvouzubá vidlička s délkou 44 cm. Obracečka délky 43,5 cm s precizně zabroušenou hranou, zoubkováním a odtokovými otvory pro otáčení masitých ale i jiných pokrmů. Jednotlivé nářadí je kvalitně zhotoveno z nerezové oceli, není nijak zbytečně tvarováno, což významně usnadňuje čištění. Rukojeti jednotlivých nástrojů jsou silikonové a výborně padnou do ruky. Všechny nástroje lze navíc zavěsit na háček. Tato sada vyniká především samotnou zástěrou, která chrání oděv mistra kuchaře, který má své nářadí vždy při ruce. Zástěru lze navíc složit a tím ušetřit místo při skladování veškerých nástrojů.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Jsme parta nadšenců do kempování, rybaření, a hlavně do přírody. Jednoho dne jsme se rozhodli, že český trh obohatíme o novou značku. Když se do něčeho pustíme, tak to dotáhneme do konce. A tak na náš trh přinášíme zcela novou řadu kempingových a outdoorových výrobků, které se výtečně hodí pro širokou škálu volnočasových aktivit. Značka nese jméno Cattara a založili jsme ji v roce 2016.

>> Více informací o výrobci