Hercules bezdrátový reproduktor WAE Outdoor Rush

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 139 Kč
414 Kč
342 Kč bez DPH
-64%
Kód: ID333462 Prod. číslo: 4780832 Výrobce: THRUSTMASTER
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Hercules bezdrátový reproduktor WAE Outdoor Rush
Chcete slyšet vaše oblíbené tóny všude, kamkoli jdete a jednoduše si nedokážete představit život bez hudby? S tímto produktem už to nebude problém. Bezdrátový Bluetooth reproduktor je plně přenosný a jeho baterie má výdrž až neuvěřitelných dvanáct hodin. Moderní design je doplněn kvalitním zpracováním a odolností vůči prachu, vodě a nárazu. Výrobek prošel mnohými zatěžkávacími testy a získal certifikát IP67, díky kterému budete vědět, že se o svůj přístroj nemusíte obávat ani při hrubším zacházení. Je tak odolný, že je schopen přežít ponořený do hloubky jednoho metru po dobu až 30 minut. Reproduktor je speciálně upraven za účelem ochrany proti korozi v důsledku působení slané mořské vody. Prostě tak odolný, jak jen může být. Klíčové vlastnosti *Kvalitní zpracování a moderní design *Dlouhá výdrž baterie až 12 hodin *Li-Ion baterie bez paměťového efektu *Certifikát IP67 (vodě, nárazu a prachu odolný) *Integrované FM rádio a Line In vstup *Křišťálově čistý zvuk *Umí dobít váš mobilní telefon *Nastavitelné poutko na zápěstí s klíčem pro otevření vodotěsných uzávěrů *Stativový závit pro uchycení Balení obsahuje: *Reproduktor *USB nabíjecí kabel *Poutko na zápěstí *Uživatelský manuál
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Thrustmaster, která byla založena v roce 1992 a zakoupila společnost Guillemot Corporation v roce 1999, byla hrdá na to, že přinesla veškeré své know-how a technologické znalosti na trh s příslušenstvím pro videohry.

>> Více informací o výrobci