HG Absorbovač oleje a mastných skvrn 250ml

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
370 Kč
322 Kč
266 Kč bez DPH
-13%

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 318 Kč s DPH
  • 5 ks a více 314 Kč s DPH
  • 10 ks a více 310 Kč s DPH
Kód: ID364328 Prod. číslo: HG4700327 EAN: 8711577014766 Výrobce: HG International b.v
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
HG Absorbovač oleje a mastných skvrn 250ml
Skvrny v porézních materiálech je často velmi obtížné odstranit. Přípravek HG absorbovač olejových a mastných skvrn z přírodního kamene (HG výrobek 42) dokonale vsákne zbytky olejových či mastných skvrn z podlah, stolů, pracovních desek či stěn. Díky silnému absorbačnímu působení odstraní přípravek i ty nejodolnější skvrny. Přípravek lze použít na všechny porézní kamenné materiály jako jsou například kamenné dlažby, terracotta, mramor, vápenec jakož i cementové, štěrkové a betonové podlahy. Přípravek HG absorbovač olejových a mastných skvrn z přírodního kamene (HG výrobek 42) působí naprosto samočinně, kartáčování a drhnutí není potřeba. Přípravek před použitím dobře promíchejte. Na skvrnu naneste pomocí lžíce nebo špachtle 2 cm silnou vrstvu. Nechejte přípravek na skvrně zcela zaschnout až se objeví lehce odstranitelný „koláč“. Ten odstraňte a případné zbytky očištěte mokrým hadrem.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

HG International B.V., je čistě nizozemskou firmou s vlastními pobočkami v různých zemích a s 200 nadšenými kmenovými zaměstnanci. Hlavní sídlo a rovněž výrobní závod se nachází v mladém, dynamickém a rychle se rozvíjejícím městě Almere v provincii Flevoland. Společnost disponuje rozsáhlými prostory k realizaci našich ambiciózních úkolů a cílů – náš závod například vyrábí přes 300 nejrůznějších výrobků značky HG, které směřují k milionům spokojených zákazníků ve více než 45 zemích.

>> Více informací o výrobci