HG čistič parketových a laminátových podlah GREEN 1L

  • Poslední kusy
Dostupnost: Poslední 3 kusy
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
199 Kč
180 Kč
149 Kč bez DPH
-10%
Kód: ID388054 Prod. číslo: HG566100127 EAN: 8711577186951 Výrobce: HG International b.v
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
HG čistič parketových a laminátových podlah GREEN 1L
HG čistič parketových a laminátových podlah je bezpečný čisticí prostředek, vyvinutý zejména pro pravidelné, řádné, rychlé čištění beze šmouh a bez nutnosti následného vytírání, určený na všechny druhy parket a laminátových plovoucích podlah. HG čistič parketových a laminátových podlah je šetrný k životnímu prostředí a ekologicky odpovědný čisticí prostředek, který využívá biologicky plně rozložitelné suroviny nepoškozující životní prostředí, a jeho obal je vyroben ze 100% recyklovatelného plastu. Účinnost HG čističe parketových a laminátových podlah může narušit dřívější nebo střídavé použití jiných čisticích prostředků. Správné dávkování šetří peníze a méně poškozuje životní prostředí. Nemíchejte s dalšími čisticími prostředky. Použití: Na běžné znečištění: Vytřete podlahu roztokem 50 ml HG čističe parketových a laminátových podlah v 5 litrech vlažné vody. Pro nanášení přípravku doporučujeme použít mop. Mop vyždímejte co nejsilněji (vlákno k vláknu), aby byl co nejméně vlhký. Mop pravidelně máchejte v kbelíku nebo pod tekoucí vodou. Podlahu neoplachujte, nevytírejte ani nesušte. Na silné znečištění: Je-li podlaha silně znečištěná, zřeďte 100 ml HG čističe parketových a laminátových podlah v 5 litrech vlažné vody. Pozor: Dodržujte přesně pokyny, aby parkety nebo laminátová podlaha nebyly příliš mokré. Kdybyste použili větší množství vody, mohlo by dojít k vydutí v místech spojů. Pokud byste použili silnější roztok přípravku, nebo kdyby byla podlaha příliš mokrá nebo voda v mopu příliš znečištěná, mohl by mop zanechávat šmouhy. Slabé šmouhy budete moci snadno vyleštit čistým, suchým hadrem.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

HG International B.V., je čistě nizozemskou firmou s vlastními pobočkami v různých zemích a s 200 nadšenými kmenovými zaměstnanci. Hlavní sídlo a rovněž výrobní závod se nachází v mladém, dynamickém a rychle se rozvíjejícím městě Almere v provincii Flevoland. Společnost disponuje rozsáhlými prostory k realizaci našich ambiciózních úkolů a cílů – náš závod například vyrábí přes 300 nejrůznějších výrobků značky HG, které směřují k milionům spokojených zákazníků ve více než 45 zemích.

>> Více informací o výrobci