HG Čistič spár pro přímé použití 500 ml

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
145 Kč
134 Kč
111 Kč bez DPH
-8%
Kód: ID364236 Prod. číslo: HG5910527 EAN: 8711577143701 Výrobce: HG International b.v
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
HG Čistič spár pro přímé použití 500 ml
"HG koncentrovany? čistič spár odstraňuje silnou nečistotu na spárách. Žlutý nebo hnědý povlak který zůstane na spárách po vyčištění tímto přípravkem je vodní kámen. Tento povlak je možné odstranit přípravkem HG profesionální odstraňovač vodního kamene (modrý Hagesan). Pro zčernalé spáry použijte přípravek HG odstraňovač plísně." Spáry určené k čištění dostatečně nastříkejte, nechte chvíli působit s poté spáry očistěte kartáčem. Nakonec omyjte uvolněnou nečistotu vlažnou vodou a povrch nechte uschnout. Pokud je to potřeba, čištění opakujte.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

HG International B.V., je čistě nizozemskou firmou s vlastními pobočkami v různých zemích a s 200 nadšenými kmenovými zaměstnanci. Hlavní sídlo a rovněž výrobní závod se nachází v mladém, dynamickém a rychle se rozvíjejícím městě Almere v provincii Flevoland. Společnost disponuje rozsáhlými prostory k realizaci našich ambiciózních úkolů a cílů – náš závod například vyrábí přes 300 nejrůznějších výrobků značky HG, které směřují k milionům spokojených zákazníků ve více než 45 zemích.

>> Více informací o výrobci