HG Intenzivní čistič na plasty (nátěry a tapety) 500 ml

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
125 Kč
121 Kč
100 Kč bez DPH
-3%
Kód: ID364261 Prod. číslo: HG2090527 EAN: 8711577134914 Výrobce: HG International b.v
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
HG Intenzivní čistič na plasty (nátěry a tapety) 500 ml
HG intenzivní čistič na plasty je vysoce účinný čistič pro všechny typy plastů, nátěrů a barev. Odstraňuje nánosy nikotinu, atmosferické nečistoty a spoustu jiných silných znečistění a to bez poškození povrchu. HG intenzivní čistič na plasty má mnoho oblastí použití – jako jsou plastová obložení, lamely, okenní rámy, obklady vnějších stěn, například panely Trespa ale také kuchyňské skříňky, omyvatelné tapety a pod. Přípravek může být nastříkán přímo na čištěný povrch nebo na hadřík, kterým může být povrch očištěn. Podle stupně znečištění je vhodné nechat přípravek na povrch nejdříve chvíli působit. Plastové povrchy zůstanou delší dobu čisté a lépe se budou udržovat, když po vyčištění povrch ošetříte přípravkem HG špínu odpuzující politura na plast.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

HG International B.V., je čistě nizozemskou firmou s vlastními pobočkami v různých zemích a s 200 nadšenými kmenovými zaměstnanci. Hlavní sídlo a rovněž výrobní závod se nachází v mladém, dynamickém a rychle se rozvíjejícím městě Almere v provincii Flevoland. Společnost disponuje rozsáhlými prostory k realizaci našich ambiciózních úkolů a cílů – náš závod například vyrábí přes 300 nejrůznějších výrobků značky HG, které směřují k milionům spokojených zákazníků ve více než 45 zemích.

>> Více informací o výrobci