HG Odrezovač (koncentrát) 500ml

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
245 Kč
213 Kč
176 Kč bez DPH
-13%
Kód: ID364338 Prod. číslo: HG1760527 EAN: 8711577014438 Výrobce: HG International b.v
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
HG Odrezovač (koncentrát) 500ml
Odstranění rzi ze zahradního nářadí, bruslí, šroubů, matek a nářadí lze rychle a jednoduše pomocí přípravku HG odrezovač a to navíc bez náročného broušení! HG odrezovač se velmi pomalu vypařuje, čímž přípravek působí na povrch delší dobu. Díky silnému antikorozivnímu působení přípravku je možné kov ihned po oštření lakovat. Uvolněný rez nejdříve odstraňte. Malé předměty mohou být jednoduše ponořeny do přípravku. Přípravek HG odrezovač nařeďte s vodou v poměru 1:5ti V závislosti na síle a množství rzi nechejte přípravek 10 minut až několik hodin působit. Následovně dobře opláchněte větším množství vody. V případě, že předmět nemůže být ponořen do roztoku, naneste přípravek v neředěné formě pomocí štětce. I v tomto případě je doba působení odvislá na síle a množství rzi. V obou případech však na závěr předměty dobře opláchněte vodou.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

HG International B.V., je čistě nizozemskou firmou s vlastními pobočkami v různých zemích a s 200 nadšenými kmenovými zaměstnanci. Hlavní sídlo a rovněž výrobní závod se nachází v mladém, dynamickém a rychle se rozvíjejícím městě Almere v provincii Flevoland. Společnost disponuje rozsáhlými prostory k realizaci našich ambiciózních úkolů a cílů – náš závod například vyrábí přes 300 nejrůznějších výrobků značky HG, které směřují k milionům spokojených zákazníků ve více než 45 zemích.

>> Více informací o výrobci