HG odstraňovač plísně + HG čistič skla a zrcadel 500ml+500ml

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
170 Kč
166 Kč
137 Kč bez DPH
-3%
Kód: ID388057 Prod. číslo: HG80550000327 EAN: 8711577227449 Výrobce: HG International b.v
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
HG odstraňovač plísně + HG čistič skla a zrcadel 500ml+500ml
Černé skvrny od plísní, vlhka a povětří vznikají často v silikonových spárách mezi vanou a zdí, ve sprchovém koutě a v omítce. HG odstraňovač plísně odstraňuje přímo spóry plísně, díky čemuž zmizí tyto ošklivé černé skvrny. Po použití tohoto výrobku nemá plíseň ve vašem bytě už žádnou šanci. Přípravek HG čistič skla & zrcadel je ideální čistič pro všechny druhy skel a zrcadel. Přípravek velmi jednoduše a účelně odstraňuje špínu a mastnotu, zároveň velmi rychle usychá. Vaše sklo i zdrcadlo bude po použití beze šmouh. Použití: Podklad nasprejujte ze vzdálenosti 3-5 cm prostředkem HG odstraňovač plísně. U silně znečištěných ploch ošetření po 10 minutách zopakujte. Prostředek nechte 10 minut působit a poté očistěte vodou a houbou. Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu. Čištěný povrch lehce postříkejte. Rozetřete pomocí suchého čistého hadru či kuchyňského papíru a vysušte. U čištění velkých ploch doporučujeme použít stěrku.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

HG International B.V., je čistě nizozemskou firmou s vlastními pobočkami v různých zemích a s 200 nadšenými kmenovými zaměstnanci. Hlavní sídlo a rovněž výrobní závod se nachází v mladém, dynamickém a rychle se rozvíjejícím městě Almere v provincii Flevoland. Společnost disponuje rozsáhlými prostory k realizaci našich ambiciózních úkolů a cílů – náš závod například vyrábí přes 300 nejrůznějších výrobků značky HG, které směřují k milionům spokojených zákazníků ve více než 45 zemích.

>> Více informací o výrobci