HG Odstraňovač skvrn od potu a deodorantů 250 ml

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
145 Kč
134 Kč
111 Kč bez DPH
-8%
Kód: ID364293 Prod. číslo: HG634025127 EAN: 8711577215422 Výrobce: HG International b.v
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
HG Odstraňovač skvrn od potu a deodorantů 250 ml
HG odstraňovač skvrn od potu a deodorantů je účinným přípravkem pro odstranění žlutých skvrn z textilu v důsledku potu nebo deodorantů. Tento typ žlutých skvrn nelze odstranit běžným pracím prostředkem nebo odstraňovačem skvrn, ale docílíte toho pomocí přípravku HG odstraňovač skvrn od potu a deodorantů.HG odstraňovač skvrn od potu a deodorantů je vhodný jak pro bílé, tak barevné prádlo. Používejte tento odstraňovač skvrn pro každé praní, abyste zabránili vzniku žlutých skvrn. HG odstraňovač skvrn od potu a deodorantů bohatě nastříkejte na skvrny a nechte 30 minut působit, aniž by došlo k zaschnutí přípravku. Zabraňte vniknutí přípravku do očí nebo kontaktu s jinými materiály nebo povrchy. Takto ošetřený textil následně vložte do pračky a vyperte jako obvykle při doporučeném dávkování hlavního pracího prostředku max. na 60 °C.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

HG International B.V., je čistě nizozemskou firmou s vlastními pobočkami v různých zemích a s 200 nadšenými kmenovými zaměstnanci. Hlavní sídlo a rovněž výrobní závod se nachází v mladém, dynamickém a rychle se rozvíjejícím městě Almere v provincii Flevoland. Společnost disponuje rozsáhlými prostory k realizaci našich ambiciózních úkolů a cílů – náš závod například vyrábí přes 300 nejrůznějších výrobků značky HG, které směřují k milionům spokojených zákazníků ve více než 45 zemích.

>> Více informací o výrobci