HG Odstraňovač vodního kamene pro espresso a kávovary na bázi kyseliny mléčné 500ml

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
200 Kč
175 Kč
144 Kč bez DPH
-13%
Kód: ID364228 Prod. číslo: HG627050127 EAN: 8711577277369 Výrobce: HG International b.v
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
HG Odstraňovač vodního kamene pro espresso a kávovary na bázi kyseliny mléčné 500ml
Přípravek HG "odstraňovač vodního kamene pro espresso a kávovary" na bázi kyseliny mléčné je speciálně vyvinut pro odstraňování vápenaté usazeniny z různých druhů kávovarů na espreso a kávovarů používajících kávové kapsle. HG "odstraňovač" na bázi kyseliny mléčné je jemnější než běžné odstraňovače vodního kamene na bázi kyseliny citronové, a je proto bezpečnější. I přes to má lepší účinek při odstraňování vodního kamene. Je bez zápachu a také zcela biologicky odbouratelný. Při pravidelném používání přípravku HG "odstraňovač vodního kamene pro espresso a kávovary" si káva udržuje svou výbornou chuť, přístroj si zachová svou rychlost, a kromě toho budete mít ze svého kávovaru na espreso nebo kávovaru používajícího kávové kapsle potěšení dlouhá léta! Nalijte 125 ml přípravku HG "odstraňovač vodního kamene pro espresso a kávovary" do nádržky na vodu a doplňte ji vodou do 750 ml (6 x zředěno). Pokud má nádržka na vodu objem menší než 750 ml, nalijte 100 ml přípravku HG "odstraňovač vodního kamene pro espresso a kávovary" do nádržky na vodu a doplňte ji vodou do 600 ml (6 x zředěno). Nechte tento roztok působit 10 minut. Poté přístroj zapněte a nechte kapalinu z poloviny protéci. Přístroj vypněte, nechte přípravek působit 10 minut a nechte pak protéci zbytek kapaliny, až se nádržka zcela vyprázdní. Po ošetření přístroj řádně vypláchněte, poté ho naplňte čistou vodou z vodovodu a nechte minimálně 3x projet cyklus pouze s vodou, abyste odstranili veškeré zbytky vodního kamene a případnou pachuť. U přístrojů používajících kapsle vložte do přístroje eventuálně nejprve držák kapsle s použitou kapslí, aby se do ní zachytily případné zbytky vodního kamene. Tímto způsobem zabráníte možnému ucpání výtokového otvoru. Pokud se po použití přípravku neodstranil veškerý vodní kámen, postup zopakujte. Pro odstraňování vodního kamene z běžných kávovarů a praček doporučujeme použít přípravek HG "rychlo odstraňovač vodního kamene". Pro čištění a odstraňování vodního kamene z varných konvic doporučujeme použít produkt "HG čistič a odstraňovač vodního kamene pro varné konvice". Pro čištění vnitřních systémů a trubek (plně) automatických kávovarů doporučujeme použít produkt HG "univerzální tablety na čištění kávovarů".
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

HG International B.V., je čistě nizozemskou firmou s vlastními pobočkami v různých zemích a s 200 nadšenými kmenovými zaměstnanci. Hlavní sídlo a rovněž výrobní závod se nachází v mladém, dynamickém a rychle se rozvíjejícím městě Almere v provincii Flevoland. Společnost disponuje rozsáhlými prostory k realizaci našich ambiciózních úkolů a cílů – náš závod například vyrábí přes 300 nejrůznějších výrobků značky HG, které směřují k milionům spokojených zákazníků ve více než 45 zemích.

>> Více informací o výrobci