HG Pěnový čistič vodního kamene 3 x silnější, 500 ml + 30% ZDARMA - 650 ml

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
170 Kč
166 Kč
137 Kč bez DPH
-3%
Kód: ID388051 Prod. číslo: HG360505127 EAN: 8711577274535 Výrobce: HG International b.v
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
HG Pěnový čistič vodního kamene 3 x silnější, 500 ml + 30% ZDARMA - 650 ml
Kam se dostane voda, je i vodní kámen. Vodní kámen vytváří matný povlak na kachličkách, ve sprchových koutech, plastových vanách, umyvadlech, vodovodních bateriích a toaletách. HG pěnový čistič vodního kamene odstraňuje tento matný povlak účinně a rychle a zanechává za sebou pouze zářivý lesk! HG pěnový čistič vodního kamene je dostupný ve dvou různých provedeních. HG pěnový čistič vodního kamene originál a HG pěnový čistič vodního kamene s intenzivní svěží vůní poskytují plnou pěnu, která zaručuje delší dobu působení, která je nezbytná zejména pro svislé plochy, jako jsou stěny a sprchové kouty. HG pěnový čistič vodního kamene nenarušuje chromované povrchy, glazury a spáry. Avšak někdy je nános vodního kamene odolnější, než byste čekali! Speciálně pro tyto situace byl vyvinut HG pěnový čistič vodního kamene 3x silnější! Tato extrémně účinná 3x silnější formule zaručuje odstranění takových odolných nánosů vodního kamene snadno, důkladně a rychle. Výsledkem je zářivý lesk. HG pěnový čistič vodního kamene 3x silnější nenarušuje chromované povrchy, glazury a spáry.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

HG International B.V., je čistě nizozemskou firmou s vlastními pobočkami v různých zemích a s 200 nadšenými kmenovými zaměstnanci. Hlavní sídlo a rovněž výrobní závod se nachází v mladém, dynamickém a rychle se rozvíjejícím městě Almere v provincii Flevoland. Společnost disponuje rozsáhlými prostory k realizaci našich ambiciózních úkolů a cílů – náš závod například vyrábí přes 300 nejrůznějších výrobků značky HG, které směřují k milionům spokojených zákazníků ve více než 45 zemích.

>> Více informací o výrobci