HG Pěnový čistič vodního kamene 500 ml

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
115 Kč
112 Kč
92,6 Kč bez DPH
-3%
Kód: ID364243 Prod. číslo: HG2180527 EAN: 8711577015091 Výrobce: HG International b.v
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
HG Pěnový čistič vodního kamene 500 ml
Kam se dostane voda, je i vodní kámen. Vodní kámen vytváří matný povlak na kachličkách, ve sprchových koutech, plastových vanách, umyvadlech, vodovodních bateriích a toaletách. HG pěnový čistič vodního kamene odstraňuje tento matný povlak účinně a rychle a zanechává za sebou pouze zářivý lesk! HG pěnový čistič vodního kamene je dostupný ve dvou různých provedeních. HG pěnový čistič vodního kamene originál a HG pěnový čistič vodního kamene s intenzivní svěží vůní poskytují plnou pěnu, která zaručuje delší dobu působení, která je nezbytná zejména pro svislé plochy, jako jsou stěny a sprchové kouty. HG pěnový čistič vodního kamene nenarušuje chromované povrchy, glazury a spáry. Nastříkejte HG pěnový čistič vodního kamene na čištěnou plochu a nechte působit. Opláchněte nebo setřete vlhkým hadříkem.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

HG International B.V., je čistě nizozemskou firmou s vlastními pobočkami v různých zemích a s 200 nadšenými kmenovými zaměstnanci. Hlavní sídlo a rovněž výrobní závod se nachází v mladém, dynamickém a rychle se rozvíjejícím městě Almere v provincii Flevoland. Společnost disponuje rozsáhlými prostory k realizaci našich ambiciózních úkolů a cílů – náš závod například vyrábí přes 300 nejrůznějších výrobků značky HG, které směřují k milionům spokojených zákazníků ve více než 45 zemích.

>> Více informací o výrobci