HG Přísada do pracího prášku proti nepříjemným pachům sportovního oblečení 500 g

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
155 Kč
142 Kč
117 Kč bez DPH
-9%
Kód: ID364294 Prod. číslo: HG1330527 EAN: 8711577194840 Výrobce: HG International b.v
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
HG Přísada do pracího prášku proti nepříjemným pachům sportovního oblečení 500 g
Nepříjemný zápach sportovního oblečení, který vzniká v důsledku vyššího pocení při sportování nebo tím, že oděvy byly dlouho ponechány ve sportovní tašce, koši na prádlo či zůstaly příliš dlouho po vyprání v pračce, nelze dobře odstranit jen pracím prostředkem. Tento nepříjemný zápach se projeví zejména při žehlení těchto oděvů nebo při jejich nošení. HG přísada do pracího prášku proti nepříjemným pachům sportovního oblečení je mimořádně účinným přípravkem odstraňujícím spolehlivě molekuly zápachu, které pronikly hluboko do vláken. Tento produkt je proto ideální i pro důkladné odstranění zápachu například z ručníků, které po běžném vyprání nevoní svěže. Hlavní prací prostředek dávkujte jako obvykle. Uzávěr přípravku HG přísada do pracího prášku proti nepříjemným pachům sportovního oblečení se použije jako odměrka. Naplňte ho až po rysku 25 ml a přípravek přidejte k hlavnímu pracímu prostředku.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

HG International B.V., je čistě nizozemskou firmou s vlastními pobočkami v různých zemích a s 200 nadšenými kmenovými zaměstnanci. Hlavní sídlo a rovněž výrobní závod se nachází v mladém, dynamickém a rychle se rozvíjejícím městě Almere v provincii Flevoland. Společnost disponuje rozsáhlými prostory k realizaci našich ambiciózních úkolů a cílů – náš závod například vyrábí přes 300 nejrůznějších výrobků značky HG, které směřují k milionům spokojených zákazníků ve více než 45 zemích.

>> Více informací o výrobci