HG Prostředek na obnovu vzhledu tvrdého dřeva 500ml

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
115 Kč
113 Kč
93,3 Kč bez DPH
-2%
Kód: ID364343 Prod. číslo: HG2920527 EAN: 8711577135416 Výrobce: HG International b.v
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
HG Prostředek na obnovu vzhledu tvrdého dřeva 500ml
"Nový zahradní nábytek z teakového nebo tvrdého dřeva, podobně i ratanový zahradní nábytek, má vždy skvělý vzhled, protože vypadá velmi útulně a přitažlivě. Jakmile však je tento nábytek ponechán venku za každého počasí a po celou sezónu, jeho přitažlivý vzhled zmatní a zešedne. Broušení dřevěného zahradního nábytku, které by mělo odstranit tuto šeď, je časově náročnou a úmornou dřinou. Proto jsme vyvinuli pro vaše pohodlí HG prostředek na obnovu vzhledu tvrdého dřeva. Vrací šedému, zašlému dřevěnému zahradnímu nábytku i dalšímu venkovnímu dřevěnému zařízení svěží, čistý vzhled, a to pouze díky jednoduchému ošetření. Poté lze použít HG restaurátor tvrdého dřeva, který ochrání dřevo a vrátí mu jeho přirozený přitažlivý vzhled. HG prostředek na obnovu vzhledu tvrdého dřeva lze také použít na jiná dřevěná zařízení, například na meranti, mahagon a borovicové dřevo ale rovněž pro proutěný a/nebo ratanový či bambusový nábytek." Postříkejte připravený povrch HG prostředek na obnovu vzhledu tvrdého dřeva. Nechejte 10 minut působit; dřevo začne ztrácet svůj zašlý vzhled. Nečistoty, které již nelpí pevně na povrchu, odstraňte kartáčem nebo houbou a velkým množstvím vody. K tomuto účelu nejlépe poslouží zahradní hadice nebo kropicí konev. Před nanesením HG restaurátor tvrdého dřeva vyčkejte, dokud zahradní nábytek řádně nevyschne.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

HG International B.V., je čistě nizozemskou firmou s vlastními pobočkami v různých zemích a s 200 nadšenými kmenovými zaměstnanci. Hlavní sídlo a rovněž výrobní závod se nachází v mladém, dynamickém a rychle se rozvíjejícím městě Almere v provincii Flevoland. Společnost disponuje rozsáhlými prostory k realizaci našich ambiciózních úkolů a cílů – náš závod například vyrábí přes 300 nejrůznějších výrobků značky HG, které směřují k milionům spokojených zákazníků ve více než 45 zemích.

>> Více informací o výrobci