HG Restaurátor tvrdého dřeva 500ml

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
280 Kč
245 Kč
202 Kč bez DPH
-13%
Kód: ID364344 Prod. číslo: HG3040527 EAN: 8711577021191 Výrobce: HG International b.v
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
HG Restaurátor tvrdého dřeva  500ml
HG restaurátor tvrdého dřeva byl vyvinut speciálně k ošetření a na ochranu zahradního nábytku z tvrdého dřeva. Zesilnuje barevný tón a propůjčuje vašemu zahradnímu nábytku pěkný, přirozený lesk. Tvrdé dřevo obsahuje minerální složky, které vlivem počasí mění barvu. Proto tvrdé dřevo časem zšedne. HG restaurátor tvrdého dřeva zabraňuje tomuto zšednutí a eliminuje ho, váš zahradní nábytek dá rychle, jednoduše a na mnoho měsícu do perfektního stavu a zároveň ho činí odolným proti vodě. Před ošetrením HG restaurátor tvrdého dřeva odstraňte nejdříve suchým hadříkem nebo kartáčem prach a nečistoty. Pouze velmi zašedlé plochy dle možností nejdříve přebruste. Potom na dřevo rovnoměrně nastříkejte HG restaurátor tvrdého dřeva. Případné kapky utřete suchým hadříkem. Prostředek nechte vsáknout a po 15 minutách lehce utřete čistým, suchým hadříkem. A nyní se váš zahradní nábytek opět blyští v perfektním stavu.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

HG International B.V., je čistě nizozemskou firmou s vlastními pobočkami v různých zemích a s 200 nadšenými kmenovými zaměstnanci. Hlavní sídlo a rovněž výrobní závod se nachází v mladém, dynamickém a rychle se rozvíjejícím městě Almere v provincii Flevoland. Společnost disponuje rozsáhlými prostory k realizaci našich ambiciózních úkolů a cílů – náš závod například vyrábí přes 300 nejrůznějších výrobků značky HG, které směřují k milionům spokojených zákazníků ve více než 45 zemích.

>> Více informací o výrobci