HG Tekutý čistič odpadů 1000 ml

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
177 Kč
146 Kč bez DPH
Kód: ID364237 Prod. číslo: HG1391027 EAN: 8711577015244 Výrobce: HG International b.v
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
HG Tekutý čistič odpadů 1000 ml
HG "tekutý čistič odpadů" je jedinečný, bezpečný, avšak velice silný čistič odpadů, který nabízí mnoho výhod. Tím, že je výrobek připraven přímo k použití, nemusíte ho ředit, takže riziko rozstříkání je menší. Výrobek nešumí ani nestříká, když ho lijete do odpadu. Mimoto, tento výrobek nemůže na rozdíl od zrnitých čističů odpadů, ucpání (zanesení) zhoršovat a nepoškozuje plastové odpadní trubky. Opatrně nalijte 3 šálky (300 ml) HG "tekutý čistič odpadů" do ucpaného odpadu. Nechte působit 30 minut a odpad dobře propláchněte vodou. V případě úporného ucpání, přičemž odpad již neodtéká, napusťte umývadlo nebo dřez teplou vodou. Poté přidejte 3 šálky (300 ml) HG "tekutý čistič odpadů" a nechte působit přes noc. Následující ráno odpad propláchněte teplou vodou. Tím, že HG „tekutý čistič odpadů“ je těžší než voda, klesá ve vodě dolů směrem k ucpání. Kombinace výrobku s tlakem vody odstraní úporné ucpání. V případě velmi silných ucpání, způsobených zbytky jídla a tuků, používejte přednostně HG "tekutý čistič kuchyňských odpadů".
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

HG International B.V., je čistě nizozemskou firmou s vlastními pobočkami v různých zemích a s 200 nadšenými kmenovými zaměstnanci. Hlavní sídlo a rovněž výrobní závod se nachází v mladém, dynamickém a rychle se rozvíjejícím městě Almere v provincii Flevoland. Společnost disponuje rozsáhlými prostory k realizaci našich ambiciózních úkolů a cílů – náš závod například vyrábí přes 300 nejrůznějších výrobků značky HG, které směřují k milionům spokojených zákazníků ve více než 45 zemích.

>> Více informací o výrobci