Hodinky CATTARA CHRONO BLACK Compass

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
928 Kč
767 Kč bez DPH
Kód: ID334777 EAN: 8591686137200 Výrobce: Cattara
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Hodinky CATTARA CHRONO BLACK Compass
Hodinky CATTARA CHRONO BLACK Compass
Chronograf s elegantním designem černé barvy, s vystouplými stříbrnými indexy a černým koženým páskem. Přesný chod hodinek je zajištěn elektronickým oscilátorem, řízeným krystalem. Hodinky jsou zhotoveny z kvalitního odlitku kovu, opatřeny sklíčkem z Hardlexu - křemíkové sklo s vrstvou korundu. Materiál je super čirý s dobrými pozorovacími úhly a odolává poškrábání, korozi i vodě. Pásek je kožený s klasickým zapínáním s volbou 7 pozic. Mezi funkce patří stopky s přesností 1/100 s, datum, samotné analogické hodiny a vodotěsnost do 3 Bar.

Technické parametry:

- typ hodinek - analogové
- vodotěsné - ano (3 Bar)
- stopky - ano, s přesností 1/100 s
- datum - ano
- řemínek - nastavitelný, kožený
- barva černá
- barva indexů stříbrná
- funkce - hodiny, minuty, vteřiny, stopky, datum
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Jsme parta nadšenců do kempování, rybaření, a hlavně do přírody. Jednoho dne jsme se rozhodli, že český trh obohatíme o novou značku. Když se do něčeho pustíme, tak to dotáhneme do konce. A tak na náš trh přinášíme zcela novou řadu kempingových a outdoorových výrobků, které se výtečně hodí pro širokou škálu volnočasových aktivit. Značka nese jméno Cattara a založili jsme ji v roce 2016.

>> Více informací o výrobci