Kabelový zastřihovač vlasů WAHL s konstantním výkonem 300SERIES

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 499 Kč
1 399 Kč
1 156 Kč bez DPH
-7%
Kód: ID269849 Prod. číslo: WHL-9247-1316 EAN: 0043917001975 Výrobce: Wahl
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Kabelový zastřihovač vlasů WAHL s konstantním výkonem 300SERIES

Praktický zastřihovač vlasů WHL-9247-1316 využijete při úpravě vlasů. Součástí balení je osm nástavců, pomocí kterých jednoduše nastavíte požadovanou délku střihu vlasů. Pro nastavení výšky střihacího kužele poslouží malá páčka na levé straně přístroje. Kvalitní ocelová čepel je samoostřící. Strojek je proveden v černé barvě. V balení naleznete také hřeben, nůžky, bezpečnostní kryt na střihací čepel a sadu na údržbu přístroje.

Délky střihu: 1 - 13 mm
8 hřebenové nástavce (3 - 25 mm)
Precizní samoostřící čepel
Kabelový provoz
Napětí: 240 V
Barva: černá

Obsah balení

Zastřihovač
8 hřebenové nástavce
Pouzdro
Čisticí štěteček
Olejíček
Hřeben
Návod k použití

Americký výrobce Wahl vyrábí holicí a zastřihovací strojky prémiové kvality již od začátku 20. století.
Málokdo ví, že holicí strojek vymyslel právě Leo J. Wahl, zakladatel, a do dnešní doby drží jeho společnost mnoho celosvětových patentů.
Zásluhou členů rodiny Wahlů, kteří stojí v čele firmy od samotného vzniku, patří tato značka ke špičce na americkém trhu, kde má většinový podíl.

Co je na strojcích Wahl tak výjimečného? Kromě vysoké kvality, výdrže a věhlasu této značky můžeme zmínit špičkové Li-On baterie, které se v některých strojcích používají. Takové baterie nemají paměťový efekt, proto vydrží výrazně déle a jsou rychleji nabité.

Výhradní dovozce značky Wahl do ČR a SR, společnost befree s.r.o., Vám umožní, abyste tyto fantastické strojky měli doma. Stačí si vybrat ze široké nabídky přímo na tomto e-shopu!

K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení