Kamera do auta Xiaomi 70 Mai Dash Cam Pro

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 599 Kč
1 321 Kč bez DPH
Kód: ID352558 EAN: 6971669782115 Výrobce: XIAOMI
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Kamera do auta Xiaomi 70 Mai Dash Cam Pro
Xiaomi 70 MAI DASH CAM PRO není pouze klasická bezpečností kamera do auta, která vám zajistí vysoce kvalitní důkazní materiál při případné autonehodě. 70 MAI DASH CAM PRO je vaším inteligentním pomocníkem při řízení i při parkování. Kamera se automaticky zapne během nastartování vozidla. K dispozici budete mít ADAS, inteligentního asistenta, který vás bude včas varovat před čelní srážkou a LDWS, systém varování při opuštění jízdního pruhu. To se hodí zejména na dlouhé vzdálenosti, kdy pozornost řidičů často ochabuje. Nechybí ani volitelný GPS modul pro záznam souřadnic a aktuální rychlosti vozidla. Další výhodou je možnost ovládání kamery hlasem v angličtině. Kamera ohlídá vaše auto i během parkování. Součástí její výbavy je totiž G-senzor, který při sebemenším otřesu vozidla zapne nahrávání. Ať už necháte někde své auto zaparkované nebo právě řídíte, kamera vám naservíruje videa v kvalitě 2,7 K. Snímač Sony IMX335 se skvělou světelností F/1.8 se postará o videa v rozlišení až 2592 x 1944 px. Vynikající kvalitu videa nesníží ani nepříznivé světelné podmínky, jako je tma nebo mlha. Oceníte také 140° široký pozorovací úhel, možnost spárovat pomocí Wi-Fi se smartphonem i snadnou instalaci. Kameru nainstalujte během pouhých tří minut. Záznam můžete sledovat na prostorném displeji nebo si ho nahrát na MicroSD kartu s kapacitou až 64 GB. K dispozici máte také Wi-Fi hotspot, kterým připojíte svůj smartphone ke kameře a stáhnete si do něho záznam v reálném čase.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Xiaomi je soukromá čínská společnost, která navrhuje, vyvíjí a prodává smartphony, aplikace a spotřební elektroniku. Od vydání svého prvního smartphonu v srpnu 2011 získali podíl na trhu v Číně a rozšířili sortiment o širší spektrum spotřební elektroniky.

>> Více informací o výrobci