Koloběžka Kickbike CROSS FIX 27,5" hnědá

Dostupnost: Skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
16 490 Kč
13 628 Kč bez DPH
Kód: ID376257 Výrobce: Kickbike
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Koloběžka Kickbike CROSS FIX 27,5" hnědá
Krosová koloběžka s pevnou vidlicí a předním kolem 27,5" Nejoblíbenější krosový Kickbike, to je Cross FIX. Koloběžka pro terénní výlety, expedice a jízdu se psy. Mnohonásobná vítězka a držitelka rekordu v extrémním adventure závodě 1000 Miles Adventure. Základem je legendární hliníkový rám Cross MAX 20 a pevná hliníková vidlice. Přední kolo drží cyklistický směr velikostí 27,5" (na požádání lze vyměnit za 26"), zadní je klasická dvacítka. Mechanické diskové brzdy SHIMANO BR-M375 v kombinaci s krosovými plášti Kenda Small Block Eight zajistí optimální brzdný účinek koloběžky téměř v jakýchkoliv podmínkách. Otočením představce můžete upravit výšku řídítek a tak tato krosová koloběžka není zapovězená ani lidem menšího vzrůstu. Koloběžka má samozřejmě možnost dvojího uchycení zadní kola (můžete upravit výšku stupátka až o 2,5cm) a je automaticky dodávána s blatníky (přední plastový, zadní ocelový s odrazkou), stojánkem, odrazkami, pumpičkou, montážním balením a stylovými samolepkami. Parametry Rám Kickbike MAX hliníkový 2.8kg, integrované stupátko Kola 27,5“/20“ se 70mm zadním nábojem Pneu přední Kenda Small Blocks Eight 27,5x2.10 Pneu zadní Kenda Small Blocks Eight 20x2.10 Brzdy Mechanické kotoučové SHIMANO BR-M375 Výška nášlapu 7-9.5 cm Vidlice Pevná hliníková Nosnost 120 kg Váha 9.7 kg (bez blatníků)
Přední kolo:
27,5 "
Zadní kolo:
20 "
Brzdy:
Diskové
Skládací:
Ne
Vidlice:
Pevná
Materiál :
Hliník
Nosnost:
120 kg
Hmotnost:
9,8 kg
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Od roku 2011 jsme součástí rodiny KICKBIKE. Společně s Hannu Vierikkem úročíme své zkušenosti z jízdy na koloběžce, ladíme detaily současných modelů, chystáme modely budoucí a společně tak posouváme značku KICKBIKE dále. Podnikání v rodině KICKBIKE není jako každé jiné. I přes nástup dalších a dalších koloběžkových výrobců, z nichž dnes již většina kopíruje koncept koloběžky, který Hannu před mnoha lety namaloval na čtverečkovaný papír, vlajka KICKBIKE vlaje klidně dále.  

>> Více informací o výrobci