Koloběžka Kickbike SAFARI - červená

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
14 490 Kč
11 975 Kč bez DPH

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 14 251 Kč s DPH
  • 5 ks a více 14 012 Kč s DPH
  • 10 ks a více 13 766 Kč s DPH
Kód: ID324420 Výrobce: Kickbike
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Koloběžka Kickbike SAFARI - červená
Výroční novinka k příležitosti oslav 25 let koloběžkové značky KICKBIKE. Treková koloběžka s koly 28x20" s diskovými brzdami a cestovními řídítky na výlety všeho druhu. Tato koloběžka z dílny finského Kickbiku byla vytvořena speciálně k výročí 25 let značky a připomíná staré časy z devadesátých let minulého století, kdy na koloběžkách jezdilo jen pár lidí. Pro radost a ten pocit, že mohou dojet kamkoliv. Dál a po neznámých cestách. SAFARI je treková koloběžka na výlety všeho druhu. Asfalt, polňačka, šotolina, štěrk, lesní cesta, sem tam kořen. To vše zvládne. Vybavena je pevnou hliníkovou vidlicí a diskovými mechanickými brzdami Shimano. Trekové předurčení koloběžky vyžaduje také kvalitní obutí, které obstarávají pláště Schwalbe Marathon Racer. Co vás možná na první pohled zarazí, jsou řídítka. Nejsou rovná, ale divně prohnutá. Proč? Jedná se cestovní řídítka prověřená těmi nejnáročnějšími koloběžkovými expedicemi typu přejezd USA, Tour de France a Giro d´Italia na koloběžce apod. Koloběžkáři umožňují držet vzpřímený postoj, tudíž odpadají nepříjemné bolesti šíje a zad při delších výletech. Pro výlety s bagáží je přední vidlice vybavena otvory pro uchycení předního nosiče. A samozřejmostí jsou rovněž blatníky, které jsou, stejně jako u většiny Kickbiků, součástí balení koloběžky. Nemusíte je tedy kupovat zvlášť. Koloběžka je k dispozici v červené barvě s parádním retro plechovým štítkem na hlavové trubce, jak ostatně velí tradice velkých cyklistických značek. Sečteno podtrženo. SAFARI je koloběžka pro ty, kteří nikdy nevyrostou ze svých klukovských a dívčích let. Pro ty, kteří se nevzdávají svých snů a stále ještě píší svůj příběh. Je čas vyrazit. Dál a do neznáma. Tak jako kdysi Hannu, Alpo a další legendy koloběžkového sportu… Technické specifikace Rám: hliníkový rám MAX 20 Vidlice: pevná krosová, hliníková Přední kolo: 28", ráfek ALEXRIMS MQ19 Zadní kolo: 20", ráfek ALEXRIMS MQ19, Zadní plášť: Marathon 20, 47-6406, 20x1.75 Přední plášť: Marathon Racer 28, 40-622, 700-38C, 28x1.50 Řídítka: cestovní, šířka 56 cm Stupátko: vyšší nášlap 9 cm, nižší nášlap 6cm Světlost: vyšší nášlap 6cm, nižší nášlap 4cm Váha: 9,5 kg bez blatníků
Přední kolo:
28 "
Zadní kolo:
20 "
Skládací:
Ne
Vidlice:
Pevná
Materiál :
Hliník
Nosnost:
120 kg
Hmotnost:
9,5 kg
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Od roku 2011 jsme součástí rodiny KICKBIKE. Společně s Hannu Vierikkem úročíme své zkušenosti z jízdy na koloběžce, ladíme detaily současných modelů, chystáme modely budoucí a společně tak posouváme značku KICKBIKE dále. Podnikání v rodině KICKBIKE není jako každé jiné. I přes nástup dalších a dalších koloběžkových výrobců, z nichž dnes již většina kopíruje koncept koloběžky, který Hannu před mnoha lety namaloval na čtverečkovaný papír, vlajka KICKBIKE vlaje klidně dále.  

>> Více informací o výrobci