Konopný Táta cestovní Konopná mast s Kostivalem 15ml

  • Sleva
Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
120 Kč
99,2 Kč bez DPH
Kód: ID369240 EAN: 8594188310171 Výrobce: Konopný Táta
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Konopný Táta cestovní Konopná mast s Kostivalem 15ml
Tuto cestovní velikosti konopné masti s kostivalem oceňují především sportovci, lidé s aktivním životním tempem a maminky. Mast má nejlepší využití pro hojivé, regenerační a tišivé účinky. Skvělá na oděrky, odřeniny, modřiny, bolavé kosti, klouby, i popáleniny. Spojením kostivalu a konopí jsme vyrobili jedinečnou mast, která podporuje hojivé procesy. Mast s kostivalem použijete všude kde potřebujete podpořit hojivé procesy a zároveň tišit bolest. Využijete ji na popáleniny, odřeniny, pohmožděniny, na klouby, křečové žíly a také na bércové vředy. Do konopné masti Konopný Táta začal přidávat kostival proto, že je vhodnou alternativou pro tišivé účinky psychoaktivního THC, které je v masti obsažené pouze ve státem tolerovaném množství. Konopno-kostivalovou mast mazejte na bércové vředy na klouby i křečové žíly na popáleniny a odřeniny na bolest a pohmožděniny na podporu hojivých procesů Složení: Petrolatum, Cannabis sativa seed oil, Symphyti radix Objem: 15 ml Prošlé datum minimální spotřeby 12/2023
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Konopný Táta to je poctivá práce, svobodná mysl a dobrá nálada. S tímto mottem vytváří širokou škálu konopných produktů. Vyrábí kvalitní konopné masti s certifikátem obsahu CBD, konopné čaje, čerstvě lisovaný panenský konopný olej, CBD i CBG oleje, konopnou kávu a loupaná konopná semínka.

>> Více informací o výrobci