Konopný Táta Konopná mast čistá 80ml

  • Sleva
Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
290 Kč
240 Kč bez DPH
Kód: ID369237 EAN: 8594188310027 Výrobce: Konopný Táta
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Konopný Táta Konopná mast čistá 80ml
První česká konopná mast s certifikátem obsahu účinného CBD. Obsahuje také terpeny a flavonoidy z konopí. Konopná mast je univerzální pomocník do každé domácnosti. Má opravdu široké spektrum využití lze ji použít např. na ekzém i akné, na problémy s opary, při péči o pokožku, nebo při atopických projevech. Moc se o tom nemluví ale je vhodná i na hemoroidy. Konopná mast Konopného Táty má certifikovaný obsah CBD. Konopí se kterým Konopný Táta pracuje si sám pěstuje a zpracovává. Díky tomu má plnou kontrolu nad kvalitou konopných mastí. Konopnou mast použijete: na ekzém i na akné na hemoroidy na problémy s opary při péči o pokožku při atopických projevech Složení: Petrolatum, Cannabis sativa seed oil Objem: 80ml Prošlé minimální datum spotřeby 01/2024
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Konopný Táta to je poctivá práce, svobodná mysl a dobrá nálada. S tímto mottem vytváří širokou škálu konopných produktů. Vyrábí kvalitní konopné masti s certifikátem obsahu CBD, konopné čaje, čerstvě lisovaný panenský konopný olej, CBD i CBG oleje, konopnou kávu a loupaná konopná semínka.

>> Více informací o výrobci